Waarom een Rotterdampas?!Terug naar het overzicht

Meer gratis activiteiten, meer korting op toffe uitjes en meer plezier met de Rotterdampas!
Wil je meer gratis activiteiten kunnen doen of korting ontvangen op toffe uitjes? Met een Rotterdampas kun je gratis of met korting superveel leuke dingen doen in en om Rotterdam. Van zwemmen tot uiteten en naar het theater. Koop een pas, kies een uitje, laat je pas zien bij de partner en geniet van een leuke dag!
 
Het maakt niet uit waar je woont, iedereen kan de Rotterdampas bestellen. Voor de pas betaal je standaard € 65,-, maar als je in Rotterdam of een deelnemende gemeente woont, een lager inkomen hebt of studeert, dan kun je in aanmerking komen voor een pas tegen een lager tarief. 

Wat je krijgt? Een jaargids vol acties die een pasjaar lang geldig zijn, elk seizoen een nieuw magazine met de leukste acties en reviews en mails met minimaal 50% korting. En extra leuk, op de Mijn Pas pagina kan je precies zien wat je bespaard hebt!

De Rotterdampas bestellen? Klik dan op de roze button.

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief.
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie in de Kunsthal

Vakantie in de Kunsthal

Ga met de leuke Kijk&Doe-tocht door de tentoonstelling Sylvie Fleury. Yes to All. Maak met illustrator Mark Jansen een fantasiedier en ga aan de slag in het KunsthalLAB. En komen jullie ook samen een beeldverhaal maken bij See you later, Illustrator?

Zoveel leuks te doen!