Schaapskooi OttolandTerug naar het overzicht

Schaapjes kijken, wandelen, geocachen, overnachten en meer bij Schaapskooi Ottoland!
Schaapskooi Ottoland laat je een beetje terug in de tijd gaan, maar wel in een nieuwe omgeving. Het gebouw bestaat naast de multifunctionele schaapskooi uit een woongedeelte, een bezoekerscentrum en gastenkamers.
’s Winters staan alle schapen binnen in de schaapskooi, waar je ze ook kunt bezoeken. De rest van het jaar wordt de ruimte gebruikt voor activiteiten, zoals workshops, markten en meer.

Vanuit het bezoekerscentrum kan je goed starten met een wandel- of fietstocht door de omgeving. Wandel- en fietskaarten zijn hier ook te verkrijgen. In de weilanden achter de schaapskooi ligt ook nog een geocaching route. Tip: start of eindig je tocht met een stukje herderskruidkoek in de schaduw van de fruitbomen in de theetuin!

Wie langere tijd in de buurt wil verblijven, kan hier ook overnachten in de Bed & Breakfast of in het vrijstaande vakantiehuisje.

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Op zoek naar een vaste activiteit voor je kind(eren)? Kijk eens tussen de clubjes voor kids!

Schaapskooi Ottoland

A 89
2975 BD Ottoland
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Van dril tot kikkervisje

Van dril tot kikkervisje

De metamorfose van kikkerdril naar kikkervisje is supermooi en kids vinden het geweldig dat om te bekijken! Hoe je thuis kikkerdril kunt verzorgen lees je in onze blog. Wel de visjes erna terugzetten in de natuur!

Zo doe je dat