icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Proefles musicallesTerug naar het overzicht

Zingen, dans en acteren voor kids van 4-9 jr. Schrijf je in voor de Telekids musicalles in Rotterdam.
De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool. Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.

Ontdek je talent
Telekids Musicalschool laat alle kinderen, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring! 

De Nederlandse Musicalschool
De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 12 jaar. Grote broer De Nederlandse Musicalschool heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen van 12 t/m 18 jaar. 

Musicalles tijdens coronaperiode
De musicallessen gingen ook in tijden van corona gewoon door. Via Zoom of in de buitenlucht. Daarin onderscheidde de school zich van veel andere musical- en theaterscholen. De verwachting is dat er vanaf september geen beperkende maatregelen meer zijn. Terug naar normaal. EN wat hebben we daar allemaal ongelofelijk zin in!

Meld je aan voor een proefles  

Schijf je NU in voor een proefles in Rotterdam (Hillegersberg, IJsselmonde, Ommoord en de Topclub), Spijkenisse of Vlaardingen via de roze websitebutton.

Volg je Kidsproof al op Facebook? We hebben veel leuke tips met je te delen!

Telekids Musicalschool & RTL Talent Academy


Rotterdam, Spijkenisse en Vlaardingen
Openingstijden Zie website voor locaties en lestijden Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

25 leuke vakantietips door heel Nederland

25 leuke vakantietips door heel Nederland

Van de Limburgse heuvels tot de Friese weilanden, speciaal voor alle gezinnen die deze zomer vakantie vieren in Nederland delen we per regio de leukste vakantietips & dagjes uit voor kids. Geniet van een heerlijke vakantie in Nederland!

Eropuit in eigen land