• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Proefles musicallesTerug naar het overzicht

Zingen, dans en acteren voor alle kinderen, groot en klein. Schrijf je in voor de musicalles in Rotterdam
Musical, zingen, dansen, acteren. Bij Telekids Musicalschool / De Nederlandse Musicalschool in de regio Rotterdam haal je in het speciaal ontwikkelde lesprogramma het beste uit jezelf... én de kids maken natuurlijk heel veel plezier!

Onder leiding van topdocenten wordt er gewerkt aan zang, dans en acteren. Ook wordt er gerepeteerd voor 2 voorstellingen per jaar. Voor de basisgroepen geldt geen selectie, dus IEDEREEN kan meedoen!

Ontdek je talent
Telekids Musicalschool laat alle kinderen, jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, deel uitmaken van een kleinschalige én een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring!

De Nederlandse Musicalschool
De Telekids Musicalschool is er voor iedereen uit het basisonderwijs. Grote broer De Nederlandse Musicalschool heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen uit het voortgezet onderwijs en de talentenklassen.

Meld je aan voor een proefles
Schijf je NU via de roze websitebutton in voor een proefles in Rotterdam (Hillegersberg, IJsselmonde, Ommoord en de Topclub), Spijkenisse of Vlaardingen!

Volg je Kidsproof al op Facebook? We hebben veel leuke tips met je te delen!

Telekids Musicalschool & RTL Talent Academy


Rotterdam, Spijkenisse en Vlaardingen
Openingstijden Zie website voor locaties en lestijden Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Zonnige Zuid-Holland uitjes

Zonnige Zuid-Holland uitjes

Wat een leuke uitjes zijn er in onze provincie te vinden! Hieronder vind je volop inspiratie voor de komende tijd. Dagje stad, naar de zeehonden, de hoogte in, lekker spelen en ravotten, rondje door de haven, naar de Romeinen.... iedereen heel veel plezier!

Check alle uitjes hier