Tropical ZooTerug naar het overzicht

Ontdek tropische dieren, prehistorische fossielen en doe leuke activiteiten in Berkenhof Tropical Zoo!
Zin in een tropisch uitstapje in eigen land? Kom een middag met het gezin naar Berkenhof Tropical Zoo! In deze Zeeuwse mini jungle waan je je echt even in de tropen en is er genoeg te beleven!

Tropical Zoo
Grappige aapjes, kleurrijke papegaaien en kameleons. In de Tropical Zoo zijn ruim 50 diersoorten te bewonderen. Een aantal keer per dag geeft een dierenverzorger uitleg over een dier tijdens De Natuurklas. Met een beetje geluk mag je hem zelfs vasthouden!

Fosielenmijn, Dino Expo en Natuurzolder
Naast levende dieren ontdek je ook prehistorische soorten! Bewonder de fossielenmijn en Dino Expo compleet met mammoeten, sabeltandtijgers en dino's. De echte natuurliefhebber kan zijn hart ophalen op deze zolder vol schedels, skeletten, opgezette dieren en andere bijzonderheden uit de natuur.

Er zijn ook leuke extra activiteiten te doen! Doe een potje Adventure Minigolf of ga schatzoeken in een mijn vol mineralen en edelstenen!

Kidsjungle, Buitenspeelbos en de Spettertuin
De kindjes kunnen heerlijk ravotten in de indoor Kids jungle en het Buitenspeelbos. Met mooi weer kunnen de kindjes heerlijk met water spelen in de splinternieuwe Spettertuin! Lekker verkoelend op warme dagen.

Na jullie avontuur in de jungle plof je heerlijk neer voor een drankje en een hapje in Berkenhofs Restaurant!

Voor meer info en tickets druk je op de roze websitebutton.

Tip: bekijk ook onze Blogs voor leuke tips en activiteiten!

Tropical Zoo

Langeweegje 10A
4434 NE Kwadendamme
Openingstijden Voor de specifieke openingstijden druk je op de roze websitebutton. Prijs Entree 0 t/m 2 jaar gratis
Entree 3 t/m 12 jaar  € 12,50
Entree 13+ jaar € 13,50
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op pad? Rotterdampas mee!

Op pad? Rotterdampas mee!

Rotterdampas bestaat 35 jaar en dat wordt gevierd! Naast de superleuke uitjes die je gratis of met korting kunt doen, zijn er óók feestelijke extra’s. Je hebt dus meer plezier dan ooit van je pas! Nieuwe uitjes zijn onder andere Jump-010, het Rivièrabad en Kinepolis Spijkenisse.

Heb jij 'm al?