Bubble KinderfeestjeTerug naar het overzicht

Lekker tegen elkaar aan botsen zonder pijn? Vier je feestje bij Bubble Kinderfeestje!
Zin in een sportief en spectaculair feestje? Bij Bubble Kinderfeestje word je in grote luchtbal gehesen en kun je elkaar eens flink omver gaan botsen. Dat wordt zeker lachen met een grote dosis plezier!

Met de Bubble bal aan kunnen verschillende spelletjes worden gedaan. De jarige kiest uiteraard zelf wat hij/zij leuk vindt om te doen: Bumpertje, Voetbal, Estafette, Verover de bal, Last bubble standing, Bowling en Bump de jarige.

De ballen zijn van lichtgewicht materiaal, vandaar dat het mogelijk is om vanaf 6 jaar al mee te doen. En leuk voor meisjes en jongens.

Lijkt het je leuk om een feestje voor je kind te geven bij Bubble Kinderfeestje, ga dan naar de website voor een overzicht van de mogelijkheden en beschikbaarheid

Uiteraard is er nog veel meer aanbod van kinderpartijtjes. Kijk eens op ons overzicht van kinderfeestjes!

Bubble Kinderfeestje

Olympiaweg 41
318 JD Schiedam
Openingstijden Zie voor beschikbaarheid de website. Prijs € 15,- per kind, duur 2 uur. Grote groepen: prijs op aanvraag Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schone stad

Schone stad

In juni zijn de Schone Stad DOE-dagen in Rotterdam! In dit thema organiseert Bibliotheek Rotterdam toffe activiteiten voor kinderen. Doe de Zwerfie Afvalbingo, ontdek de wereld van Inzameling, Reiniging en Scheiding van afval, zing het rommellied, word afvalheld en meer!

Check alle activiteiten