Feest bij de Molenwei!Terug naar het overzicht

Kinderverjaardag? Vier het op de Molenwei: lekker pannenkoekjes bakken met vriendjes en vriendinnetjes!
Ga zelf pannenkoekjes bakken in het pannenkoekenhuisje, maar uiteraard niet voordat er eieren zijn geraapt bij de kippen en melk is gehaald bij de koe.

Als alle ingrediënten zijn verzameld en het beslag is gemaakt, kun je zelf aan de slag om te bakken. Na het eten is er de mogelijkheid om een rondje langs de dieren te lopen, in de speeltuin te spelen of een speurtocht te doen (afhankelijk van de leeftijd).

Het feestje verloopt gedeeltelijk onder begeleiding van een medewerker van de kinderboerderij. Leeftijd: 4 tot 10 jaar. Kijk voor alle voorwaarden op de website van de kinderboerderij door te klikken op de roze button!

Wil jij weten waar in Rotterdam je te gekke kinderfeestjes kan vieren? Kijk dan in ons overzicht!

Kinderboerderij De Molenwei

Brammertstraat 10
3084 RV Rotterdam
Openingstijden Op woensdagmiddagen van 13.30 uur tot 15.30 uur Prijs € 60,- per feestje met € 10,- borg. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op pad? Rotterdampas mee!

Op pad? Rotterdampas mee!

Rotterdampas bestaat 35 jaar en dat wordt gevierd! Naast de superleuke uitjes die je gratis of met korting kunt doen, zijn er óók feestelijke extra’s. Je hebt dus meer plezier dan ooit van je pas! Nieuwe uitjes zijn onder andere Jump-010, het Rivièrabad en Kinepolis Spijkenisse.

Heb jij 'm al?