• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Natuurhistorisch feestjeTerug naar het overzicht

Ben jij gek op de natuur? Vier dan je verjaardagsfeestje in het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam!
Houd je van dieren en wil je alles weten over fossielen? Dan is een verjaardagsfeestje in het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam echt iets voor jou! Het museum biedt verschillende leuke themafeestjes aan, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen.
Je kunt kiezen uit:

Potvisfeestje (4-6 jaar)
De potvismoeder is haar kinderen kwijt, jij en je vriendjes kunnen helpen zoeken! De potvisjes hebben zich verstopt in het museum en bewaken schatkistjes. En alleen jij en je vrienden kunnen die openmaken! Maar dan moet je de kistjes wel eerst vinden...Breng jij alle potvisjes terug naar hun moeder?   

Jungle-avontuur (7-8 jaar)
Een klein tijgertje is ziek en wordt alleen beter door een zeldzaam plantje. Jij en je vrienden gaan daarnaar op zoek, dwars door de jungle, met een tas op je rug en een landkaart in je hand. Onderweg beleeft je allerlei avonturen! Lukt het om het tijgertje te redden? 

Onderwaterfeestje (8-10 jaar)
Onderzoek samen met je vrienden de onderwaterwereld! Je gaat met een kist vol waterschatten op pad door het museum. Je ontdekt strandvondsten, leert zeedieren herkennen aan hun geluid en speurt naar plantjes en beestjes door de microscoop. Je komt ook nog te weten hoe het is om als zeedier rond te lopen! 

Onderzoeksfeestje (9-12 jaar)
Hoe is het om een wetenschapper te zijn? Na afloop van dit feestje weet je het! Met een witte jas aan en een onderzoekskoffer in de hand ga je aan de slag: je onderzoekt fossielen met een loep, bestudeert bijzondere vlinders en spoort haaientanden op met een zeef. Je gaat een fossiel uithakken of een echte uilenbraakbal uitpluizen (afhankelijk of er braakballen zijn).  
    
Meer weten of meteen een themafeestje reserveren? Klik op de roze button voor alle informatie.
 
Tip: volg je Kidsproof al op Facebook? We hebben heel veel leuke tips met je te delen!

Natuurhistorisch Museum

Westzeedijk 345
3015 AA Rotterdam
Openingstijden Woensdagmiddag 14:00 uur
Vrijdagmiddag 14:00 uur
Zaterdag en zondag 11:00 en 14:00 uur
Prijs € 9,- per kind (incl. entree, begeleiding, versnapering, drinken en cadeautje). Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Waanzinnige belevenis

Waanzinnige belevenis

Een superleuk gezinsuitje is de Euromast! Ervaar de roterende panoramalift Euroscoop met zijn kleurrijke lichtshow, swingende beats, waanzinnig 360° uitzicht én een glazen vloer! Ook is er voor kids een leuke speurtocht!

Naar de top!