Filmfeestje!Terug naar het overzicht

Echte filmfans vieren hun verjaardagsfeestje in Pathé Rotterdam!
Ga je graag naar de film? Dan is een kinderfeestje bij Pathe Rotterdam echt iets voor jou! Samen met je vriendjes word je eerst feestelijk onthaalt. De jarige krijgt een cadeautje en een heus filmdiploma! Daarna gaan jullie met z'n allen een leuke kinderfilm bekijken, natuurlijk op de beste plaatsen in de zaal.

Een filmfeestje kost € 6,- per kind (ouders betalen de reguliere prijs). Om het feestje helemaal compleet te maken, kun je voor enkele euro's extra per kind een Kidscombo erbij nemen, bestaande uit een drankje, popcorn, snoep en een leuke verrassing.  

Wil jij graag naar de film met je feestje? Klik voor meer informatie en reservering op de roze button en kijk bij de kinderfeestjes.

Je kunt voor je feestje terecht bij Pathé De Kuip en Pathé Schouwburgplein.

Tip: ontvang je onze nieuwbrief al? Meld je nu aan en je bent altijd op de hoogte van de leukste activiteiten.

Pathe Schouwburgplein en Pathe De Kuip

Schouwburgplein 101
3012 CL Rotterdam
Openingstijden Woensdag-, vrijdag- of zaterdagmiddag. Prijs € 6,- per kind (min. 4 kinderen). Toeslag 3D film €1,50 / 3D-bril €1,50. Het filmfeestje is voor kinderen t/m 11 jaar. Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Zomerfestijn!

Zomerfestijn!

Vier op 4 juni in Huis Van Gijn het Zomerfestijn mee, een feest zoals het 100 jaar geleden werd gehouden! Met spelletjes, picknick, verkleedkostuums en personages uit 1900 die vertellen hoe zo’n deftig tuinfeest verliep. Kids kunnen een kinderfeestje winnen!

Zijn jullie erbij?