Feest in PlaswijckparkTerug naar het overzicht

Buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, dierentuin...Plaswijckpark is een super plek om je feestje te vieren!
Cool, je kunt je verjaardag vieren in het leukste familiepark van Rotterdam. Kies uit verschillende leuke en spannende kinderfeestjes!

NIEUW is het Knutselfeestje!

Knutselfeestje
Met dit feestje gaan jullie eerst aan de slag met de grappige knutselmaterialen van Pakje Plezier en maak je de leukste duurzame knutsels: een toverstaf, zwaard of een mooi speeleiland. Trek gekregen van al dat geknutsel? Een lekkere verjaardagshap hoort bij dit feestje! Daarna hebben jullie weer volop energie om lekker te gaan spelen in Speelwijck of om langs de dieren in Dierenwijck te gaan.

Beestenfeest
Waan je een dagje een echte dierenverzorger! Kies een rondleiding door Dierenwijck of duik de keuken in om voor de dieren een lekkere traktatie te maken. Na deze avonturen heb je vast trek gekregen en kan je genieten van een verjaardagshapje.

Ravotfeest
Onbeperkt ravotten met je vriendjes en vriendinnetjes. Race door de verkeerstuin, ontdek binnenspeeltuin Huis in de Heuvel of ga op ontdekkingsreis door Dierenwijck. Tot slot is het tijd voor een lekker verjaardagsmaaltje.

Schaatsfeest met pannenkoeken
Jarig in de winter? Ga het ijs op! Je krijgt een uur les van een expert en sluit de dag af met een heerlijke pannenkoek met stroop of poedersuiker. 

Wil je een taart op je verjaardagsfeestje? Geef dit dan door bij de reservering!

Kijk voor meer informatie over de verschillende feestjes op de website. Klik hiervoor op de roze button.

Een dagje eropuit met de kids? Kijk eens op onze Uitagenda!

Plaswijck Park

Ringdijk 20
3053 KS Rotterdam
Prijs Vanaf € 15,00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

En toen...? Kinderboekenweek 2020!

En toen...? Kinderboekenweek 2020!

Reis tijdens de Kinderboekenweek in de Rotterdamse bibliotheken langs verschillende periodes uit de geschiedenis! Word dino-detective, schrijf in hiëroglyfen, maak een stopmotion filmpje en meer! 30 sept t/m 11 oktober in de bibliotheken in de regio!

Ga je mee?