Feest in PlaswijckparkTerug naar het overzicht

Buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, dierentuin...Plaswijckpark is een super plek om je feestje te vieren!
Cool, je kunt je verjaardag vieren in het leukste familiepark van Rotterdam. Kies uit verschillende leuke en spannende kinderfeestjes!

Ravotfeest
Onbeperkt ravotten met je vriendjes en vriendinnetjes. Race door de verkeerstuin, ontdek binnenspeeltuin Huis in de Heuvel of ga op ontdekkingsreis door Dierenwijck. Tot slot is het tijd voor een lekker verjaardagsmaaltje.

Beestenfeest
Waan je een dagje een echte dierenverzorger! De kids gaan op pad samen met een dierenverzorger om de dieren eten te geven. Kijk hoe de otters op hun achterpoten staan als ze een visje krijgen en hoe de nandoe's met hun grote vleugels beginnen te flapperen! Na deze avonturen heb je vast trek gekregen en kan je genieten van een verjaardagshapje.

Schaatsfeest met pannenkoeken
Jarig in de winter? Ga het ijs op! Je krijgt een uur les van een expert en sluit de dag af met een heerlijke pannenkoek met stroop of poedersuiker. 

Wil je een taart op je verjaardagsfeestje of een cake versieren? Geef dit dan door bij de reservering!

Kijk voor meer informatie over de verschillende feestjes op de website. Klik hiervoor op de roze button.

Een dagje eropuit met de kids? Kijk eens op onze Uitagenda!

Plaswijck Park

Ringdijk 20
3053 KS Rotterdam
Prijs Vanaf € 15,00 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Schone stad

Schone stad

In juni zijn de Schone Stad DOE-dagen in Rotterdam! In dit thema organiseert Bibliotheek Rotterdam toffe activiteiten voor kinderen. Doe de Zwerfie Afvalbingo, ontdek de wereld van Inzameling, Reiniging en Scheiding van afval, zing het rommellied, word afvalheld en meer!

Check alle activiteiten