Roman de GoochelaarTerug naar het overzicht

Dat zou gaaf zijn... een échte goochelaar op je feestje! Als hij maar niet je cadeautjes weg goochelt...

Met Roman de Goochelaar wordt het gegarandeerd je leukste verjaardag ooit! Interactief entertainment met goochelen, ballonnen en buikspreken levert stralende gezichten op en laat magische herinneringen achter. En de jarige job wordt op deze speciale dag uiteraard extra in het zonnetje gezet!

Een spetterende en vrolijke goochelshow bij je thuis! Dat is wat je kunt verwachten als Roman de Goochelaar je feestje opluistert. Helemaal in de belevingswereld van de jarige.

Al meer dan tien jaar lang verzorgt Roman de Goochelaar met het grootste plezier feestjes voor alle kinderen van 4 tot 94 jaar! En hij verheugt zich er nu al op om ook straks jouw gasten te verwonderen!

Klik snel op de roze button voor meer info en foto's!

Op zoek naar een leuke traktatie? Ga dan even naar de traktatie tips op Kidsproof.nl!

Roman de Goochelaar


Rotterdam
Openingstijden Er zijn meerdere mogelijkheden, zo zijn er shows van 45, 60 of 90 minuten.   Prijs Er zijn diverse arrangementen mogelijk. Prijzen vanaf € 100,- voor max. 15 kids. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestje te vieren?

Feestje te vieren?

Is je kind deze maand jarig? Of had je in de zomervakantie een jarige? We hebben heel veel superleuke kinderfeestjes voor je verzameld! Van actief tot creatief, van stoer tot beauty en alles ertussenin!

Bekijk alle feestjes hier