BoerderijfeestjesTerug naar het overzicht

Vier je verjaardag tussen de dieren met toffe activiteiten op Avonturenboerderij Molenwaard!

Kinderfeestje op de boerderij 

Hou je van dieren, lekker buiten zijn en het échte boerderijleven? Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee naar boerderij Molenwaard voor een middag (2,5 uur) spelen en ontdekken!

Paarden- en ponyfeestje
Is je kind dol op paarden of wil 'ie juist eens met ze kennismaken? Tijdens dit feestje gaan de kinderen pony's verzorgen, ponyrijden en maken ze een ritje over het park met de versierde ponykar. Na afloop krijgt iedereen een boerderijdiploma.

Boerderijfeestje 
Behaal je boerderijdiploma door dieren te verzorgen, de koeien te melken en de molenaar te helpen in de molen. Een groen en uniek feestje in de Hollandse polder voor iedereen die een dagje boer of boerin wil zijn.

Pannenkoekenfeestje
Vind jouw kind pannenkoeken ook het allerlekkerst? Tijdens dit feestje beleven de kids eerst de leukste avonturen op de boerderij en smullen ze daarna van een zelf versierde pannenkoek. 

Picknickfeestje
Met de blote voeten in het gras en lekker met de vriendjes en vriendinnetjes genieten van een goedgevulde picknickmand? Tijdens dit feestje maken de kinderen een rondvaart met het bootje en picknicken ze op een mooi plekje in de weide. 

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Avonturenboerderij Molenwaard

Wilgenweg 3
2964 AM Groot-Ammers
Prijs Vanaf € 12,50 per persoon Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste kinderfeestjes!

De leukste kinderfeestjes!

Is je kind binnenkort jarig of net geweest en zoek je een kinderfeestje? We hebben zóveel superleuke feestjes verzameld, van actief tot creatief, van stoer tot beauty en alles ertussenin. Daar zit vast een favoriet tussen!

Naar alle feestjes