• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Escape Room kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Bij dit verjaardagsfeestje ga je puzzels oplossen en veel lol maken, bij Escape Team Rotterdam! (9+)

Bijna jarig? Vier je kinderfeestje bij Escape Team Rotterdam met een toffe escape room!

De superleuke en spannende escape room Tijdmachine is speciaal voor kinderen. Vanwege de moeilijkheidsgraad is de adviesleeftijd vanaf ongeveer 9 jaar. Samen met alle vriendjes en vriendinnetjes moeten er allemaal puzzels worden opgelost en verborgen aanwijzingen worden gevonden. De kinderen worden uitgedaagd terug in de tijd te reizen en iemand uit het verleden te redden, die via een tijdmachine daar is terechtgekomen en niet meer terug kan.

De kinderen werken samen om de tijd te overwinnen en de missie te volbrengen. Mochten ze toch vastlopen, dan is er een begeleider aanwezig die kan helpen. 

Dit verjaardagsfeestje is voor 8 t/m 15 kinderen. Na afloop kun je genieten van lekker eten en drinken. Er zijn verschillende verjaardagsarrangementen!

Meer weten? Klik dan op de roze button. 

Tip: neem ook is een kijkje op de Instagram van Kidsproof!

Escape Team Rotterdam

Akkeroord 10
3079 ZS Rotterdam
Openingstijden Zie website Prijs Zie website voor verschillende arrangementen Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Zonnige Zuid-Holland uitjes

Zonnige Zuid-Holland uitjes

Wat een leuke uitjes zijn er in onze provincie te vinden! Hieronder vind je volop inspiratie voor de komende tijd. Dagje stad, naar de zeehonden, de hoogte in, lekker spelen en ravotten, rondje door de haven, naar de Romeinen.... iedereen heel veel plezier!

Check alle uitjes hier