• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kinderfeestje Prison GolfTerug naar het overzicht

Sla jezelf in 10 holes uit de gevangenis op de avontuurlijke midgetgolfbaan bij Fun Village Rotterdam!
Midgetgolfen met een spannende twist? Boek nu je kinderfeestje bij Prison Golf Rotterdam. Sla jezelf in zo min mogelijk slagen uit de meest kindvriendelijke gevangenis van Rotterdam!

Prison Golf

Prison Golf is een avontuurlijke midgetgolfbaan volledig in het thema van de gevangenis. Het doel is om jezelf de gevangenis uit te slaan! Hoe? Door op 10 holes met zo min mogelijk slagen zoveel mogelijk punten te behalen.

Ervaar de unieke en verrassende elementen bij deze levendige midgetgolfbaan. Sta er niet gek van te kijken als je ineens rook en spannende lichteffecten ziet of een hond hoort blaffen. Ga de strijd aan en scoor zoveel mogelijk punten!

Spinners
Geef de spinners een draai en ervaar Prison Golf op een nog leukere, gekkere en unieke manier! De spinners geven je diverse opdrachten waardoor het 'putten' van de golfbal moeilijker wordt. Denk hierbij aan 'putten' met je linkerhand of met één oog dicht. Dit geeft het golfen een extra orginele draai.

Je kunt kiezen uit 2 verschillende feestjes: Prison Golf Candy Party (6+) of het Prison Golf Food Party (6+). Voor meer info en het reserveren van het feestje klik je op de roze websitebutton.

Tip: wil jij onze leuke tips in je mailbox ontvangen? Meld je even aan dan mis je niks!

Fun Village Rotterdam

Akkeroord 10
3079 ZS Rotterdam
Openingstijden Woensdag 13:00 – 20:00 uur
Donderdag 13:00 – 20:00 uur
Vrijdag 13:00 – 21:00 uur
Zaterdag 13:00 – 21:00 uur
Zondag 13:00 – 20:00 uur
Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Zonnige Zuid-Holland uitjes

Zonnige Zuid-Holland uitjes

Wat een leuke uitjes zijn er in onze provincie te vinden! Hieronder vind je volop inspiratie voor de komende tijd. Dagje stad, naar de zeehonden, de hoogte in, lekker spelen en ravotten, rondje door de haven, naar de Romeinen.... iedereen heel veel plezier!

Check alle uitjes hier