Springtastisch feestje!Terug naar het overzicht

Gaaf! Spring met al je vrienden en vriendinnen bij Jump-010 in Rotterdam.
Vier je feestje in het Jump-010 trampolinepark. Hoe vet is dat: jumpen, springen en stunten met al je vrienden en vriendinnen!

Na een fijn ontvangst bij Jump-010, gaan de speciale jumpsokken aan en duiken jullie met z'n allen het trampolinepark. Heuse Jump Masters begeleiden jullie op de trampolines. Dan kan het springen beginnen!

Van al het springen krijg je natuurlijk trek. Je kunt kiezen uit diverse arrangementen, bijvoorbeeld met frietjes, pizza of broodje knakworst, of de keuze tussen zakje chips of een ijsje. Wel is er altijd onbeperkt limonade.

TIP: Je kunt het feestje bij Jump010 uitbreiden met een toegang tot de nieuwe 100 m2 lasergame area (vanaf 5 jaar). En je kunt het feestje uitbreiden met 2 uur pret in plaats van 1 uur en met een lekkere snack bij de friet.

Voor meer informatie en resevering, klik je op de roze button.

Like ons op Facebook voor nog meer leuke tips, acties & evenementen!

Jump010

Akkeroord 10
3079 ZS Rotterdam
Openingstijden
Check de website van Jump-010 voor de actuele openingstijden
Prijs Vanaf € 11,75 per persoon Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Met Mees Kees op kamp | 8+

Met Mees Kees op kamp | 8+

Als Mees Kees met de klas op kamp gaat, geeft mevrouw Dreus een dichtgetimmerd werkplan mee. Maar Kees weet er natuurlijk tóch een toffe werkweek van te maken. Het wordt één groot kampavontuur. Beleef het op 16 maart in het nieuwe Luxor Theater.

Met meet&greet met de cast!