• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Klimbos Fun Forest feestjeTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje in de bomen, kom klimmen bij klimbos Fun Forest Rotterdam! Je kunt ook SUPpen!
Zoek je een origineel en actief kinderfeestje? Vier je feestje dan bij Fun Forest! Je kunt kiezen tussen verschillende feestjes: klimmen in het klimbos of suppen op de Kralingse Plas. 

Klimbos Mini kinderfeestje (minimumlengte 1.10 m, adviesleeftijd: vanaf 6 jaar)
Klim 2 uur lang met alle vriendjes in de easy parcoursen van Fun Forest Rotterdam. Vindt je kind het een beetje spannend? Ouders kunnen hier goed meeklimmen. Verzamel al klimmend de bananen en ga daarna samen op zoek naar de schat! 
 
Klimbos kinderfeest (minimumlengte 1.30 m, adviesleeftijd: vanaf 8 jaar)
Met dit feestje mag je maar liefst 3 uur klimmen in de medium en hard parcoursen (soms is een meeklimmende volwassene verplicht). Zoek samen al klimmend en slingerend naar bananen die in de parcoursen verstopt zijn!
 
Watersport kinderfeestje (zwemdiploma verplicht, 8+ jaar) 
Ga met alle vriendjes het water op en ontdek de Kralingse Plas vanaf een SUP board of kano. Er is geen garantie dat iedereen droog blijft! Tot en met 13 jaar is begeleiding van een volwassene op het water verplicht. 

Wil je het feestje beginnen of afsluiten met wat lekkers? Kies dan voor het Horeca arrangement. Er is van alles en nog wat bij te boeken, zoals een heerlijke tosti, appeltaart of pizza en onbeperkt limonade voor alle kinderen.
Klik voor meer informatie op de roze button.

Kom je met je gezin klimmen bij Fun Forest Rotterdam? Dan kun je bij BOSS Kitchen terecht voor lekker eten en drinken!

Let op: Fun Forest Rotterdam is van november tot maart gesloten. Check de website voor actuele openingstijden.

Klimpark Fun Forest Rotterdam

Langepad 71
3062 CJ Rotterdam
Openingstijden Zie website Fun Forest via de roze button Prijs Zie website Fun Forest via de roze button Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Rotterdams fietsfeest!

Rotterdams fietsfeest!

De grootste wedstrijd in het vrouwenwielrennen begint op 12 augustus in Rotterdam, maar de komende tijd kan je al meegenieten van dit (fiets)feest in de Rotterdamse wijken. Laat je fiets pimpen, volg een BMX Clinic en doe de virtuele Tour!

Check hier data & locaties