Klimbos Fun ForestTerug naar het overzicht

Vier je kinderfeestje in de bomen, kom klimmen bij klimbos Fun Forest Rotterdam! Je kunt ook SUPpen!
Zoek je een orgineel en actief kinderfeestje? Vier je feestje dan bij Fun Forest! Je kunt kiezen tussen verschillende feestjes. Zo kun je gaan klimmen in het klimbos, Archery Tag spelen of suppen op de Kralingse Plas. 

Klimbos Mini kinderfeestje (minimumlengte 1.10 m, 6+ jaar)
Klim 2 uur lang met je vriendjes in de easy parcoursen van Fun Forest Rotterdam en daarna zoeken jullie naar een schat vol lekkers! 
 
Klimbos kinderfeest (minimumlengte 1.30 m, 8+ jaar)
Met dit feestje mag je maar liefst 3 uur klimmen in de medium, hard & extreme parcoursen (soms is een meeklimmende volwassene verplicht). Na het klimmen begint jullie zoektocht naar een schat vol lekkers!

Archery Tag kinderfeestje
Een toffe combinatie van boogschieten en trefbal. Denk aan Nerf, maar dan met pijl en boog, heel cool!  

Watersport kinderfeestje (zwemdiploma verplicht, 8+ jaar) 
Ga met je vriendjes het water op en ontdek de Kralingse Plas vanaf een SUP board of kano. Er is geen garantie dat je droog blijft! Tot en met 13 jaar is begeleiding van een volwassene op het water verplicht. 
Een klimfeestje is al mogelijk vanaf 6 kinderen. Ook kun je bij je feestje eten en drinken bestellen. Klik voor meer info en alle mogelijkheden op de roze button.

Let op: Fun Forest is van november tot maart gesloten. Check de website voor actuele openingstijden.

Klimpark Fun Forest Rotterdam

Langepad 71
3062 CJ Rotterdam
Openingstijden Neem contact op met Fun Forest Rotterdam om de mogelijkheden te bespreken. Prijs Kijk op de site van Fun Forest Rotterdam voor de kosten van de diverse feestjes Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Toffe sint-activiteiten voor uit en thuis

Toffe sint-activiteiten voor uit en thuis

Hoera, Sinterklaas is in het land! Er zijn de komende tijd weer heel veel leuke sinterklaasactiviteiten: voorstellingen, sinterklaashuis, sint op bezoek.... We hebben er een aantal verzameld, voor uit én thuis.

Check ze hier