Monkey feestjes!Terug naar het overzicht

Kom met je vriendjes en vriendinnetjes naar Monkey Town in Spijkenisse, gegarandeerd plezier!
Wil jij je feestje in het indoor speelparadijs Monkey Town vieren? Kies dan uit een van de onderstaande feestjes en ga helemaal los op de klimtoestellen, in de ballenbak en van de glijbanen!

Monkey Party Slinger Aap  € 9,50
Entree, onbeperkt limonade, patat met mayonaise en cadeautje voor de jarige.

Monkey Party Gorilla   €11,50
Entree, onbeperkt limonade, patat met mayonaise en snack, waterijsje, snoepzakje bij vertrek en cadeautje voor de jarige.

Monkey Party Oerang-Oetan   € 13,50
Entree, onbeperkt limonade, patat met mayonaise en een snack, chips en slush puppy, een snoepzakje bij vertrek en cadeautje voor de jarige.

Ook de Monkey Town vestigingen in Bleiswijk en Gouda hebben deze toffe kinderfeestjes. Meer informatie over Monkey Town vind je op de website via de roze button.

Kies jouw kinderfeestje gemakkelijk in ons overzicht op Kidsproof.nl! Hier hebben wij alvast alle te gekke, coole en superleuke kinderfeestjes in Rotterdam en omstreken voor je verzameld!

Monkeytown Spijkenisse

Einsteinweg 6
3208 KK Spijkenisse
Openingstijden Maandag tot en met vrijdag: 9.00 -18.00 uur
Zaterdag en zondag: 10.00 - 18.00 uur
Prijs Vanaf € 9,50 per kind, minimaal 4 kinderen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Griezelconcert

Griezelconcert

Durven jullie 30 okt naar de Doelen voor het Griezelconcert Halloween (6+) van het Rotterdams Philharmonisch Orkest? Met superspannende muziek en een lekker eng griezelverhaal. Kom verkleed als je wilt en check de winactie met gave Halloweenprijzen!

Durven jullie?