De Geest van DelfshavenTerug naar het overzicht

De meest bijzondere manier om Rotterdam te ontdekken! Verlos jij Delfshaven van de geest? Als je durft..

Jonkert, een onrustige geest, zorgt voor Giga Grote problemen in Delfshaven. Van valse tonen tot plotselinge rukwinden en verdrinking. 

We hebben jouw hulp nodig! Jij kunt er voor zorgen dat Jonkert zijn verdiende eeuwige rust vindt.

Volgens oeroude gebruiken is dé manier om onrustige geesten tot rust te brengen: iets wat van de geest zelf is geweest weer aan hem teruggeven. Maar dan moeten we er wel eerst achter komen waar Jonkert nu is...

Meedoen aan De geest van Delfshaven is de leukste en meest bijzondere manier om (een gedeelte van) Rotterdam te leren kennen. Tijdens een tocht hoor jij live en via een koptelefoon wonderlijke verhalen en aanwijzingen. Zo praten mensen, gevelkopjes en beelden met je, en helpen zij jou Jonkert te vinden. Ook zul je op verschillende manieren proberen het kwaad te weren en het goede te bevorderen. Dit alles in het mooie decor van (historisch) Delfshaven, waarin je ook het liefdesverhaal hoort van Werinde en Theo. 

De tocht duurt ongeveer 1 uur en 3 kwartier à 2 uur.

Voor wie?
De geest van Delfshaven is geschikt voor 8 . In de praktijk blijkt de tocht vooral leuk en spannend te zijn voor kinderen van 8 - 10 jaar en hun begeleiders. En zeker ook voor volwassenen die op een bijzondere manier naar Delfshaven willen kijken.

Klik op de roze button voor meer informatie!

Een dagje eropuit met de kids? Kijk eens op onze Uitagenda!

Rondleiding Rotterdam

Rochussenstraat 289a
3023 DE Rotterdam
Openingstijden Op verzoek, je kunt dus (bijna) altijd een Privé-tocht boeken voor je eigen groep! Prijs € 96,- voor 1 t/m 8 personen. Bij een kinderfeestje kan per 5 kinderen 1 volwassene gratis mee als begeleiding. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winnie de Poeh in het theater

Winnie de Poeh in het theater

Beleef de avonturen van Winnie de Poeh (AL) op zaterdag 16 december in Theater aan de Schie. Het lieve beertje met zijn onstilbare liefde voor honing komt tot leven in deze prachtige musical met bekende Disney-liedjes. Natuurlijk zijn Knorretje, Iejoor en Teigetje erbij!

Naar Winnie & z'n vriendjes