Over ons

Op Kidsproof.nl vind je de leukste gezinsuitjes en kinderactiviteiten in jouw omgeving! 

Over Kidsproof

In 2012 werd de eerste Kidsproof-site gelanceerd en inmiddels zijn er al héél veel regio’s aan toegevoegd. Zo zijn we er best een beetje trots op dat we de grootste zijn in Nederland met het meest complete overzicht van lokale kidsproof-uitjes & -adresjes. 

Ons team bestaat uit meer dan 20 leuke collega’s, die allemaal in hun eigen regio wonen en werken. We werken samen met alle grote en kleine lokale partijen, worden vaak gevraagd om onze favoriete adresjes te delen en je ziet onze tips dan ook regelmatig in bladen als Ouders van Nu en Naar School verschijnen.

Wij startten Kidsproof Rotterdam en omgeving in 2015. We werden bedolven onder de leuke reacties en werken nog steeds elke dag met veel plezier aan onze site. Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Lees onze allereerste blog….  

Ben je ouder (grootouder of oppas mag natuurlijk ook)? 

Op onze site vind je volop tips en inspiratie: leuke eropuit-tips, kindvriendelijke restaurants, ori-ginele kinderfeestjes, fijne kinderclubjes, mooie kinderwinkels, gezellige overnachtingsadressen en praktische adressen voor zorg & opvoeding. Wil je nooit meer een leuke tip of nieuw adresje missen? Volg onze site, meld je aan voor de gratis nieuwsbrief met voor elke vakantie extra tips en volg ons op Facebook en Twitter

Ben je ondernemer of organisator van een kinderevent? 

Meld je dan bij ons aan. Zo kun je heel gericht je doelgroep bereiken. Heb je vragen of wil je iets overleggen? Mail ons op rotterdam@kidsproof.nl

Veel plezier op onze site!

Hartelijke groet,

Karin & Nathalie  | Sitemanagers Kidsproof Rotterdam en omgeving

PS: Er zijn nog veel meer leuke Kidsproof regio’s. Handig voor als je in de vakantie een dagje op stap wilt. Bekijk hier de sites van onze Kidsproof-collega’s!