Wakeboardkamp Board AcademyTerug naar het overzicht

Beleef een avontuurlijke week vol watersport, vriendschap en andere dagactiviteiten in de Biesbosch!
Met Board Academy beleef je deze zomer een onvergetelijk 5-daags wakeboardkamp! Leer wakeboarden en in een avontuurlijke vakantieweek met leeftijdsgenootjes. Vanuit Europarcs Resort de Biesbosch worden alle toffe activiteiten georganiseerd. Het Board Academy zomerkamp is geschikt voor kinderen tussen de 10 en 16 jaar.

Board Academy Wakeboardkamp

Tijdens de wakeboardkampen zorgen de professionele instructeurs dat de kinderen les krijgt op hun eigen niveau. Het maakt niet uit of je al kunt watersporten of dat je dit nog nooit hebt gedaan. De kinderen zijn dagelijks minimaal 4 uur op het water te vinden om alles te leren over deze vette watersport!

Ook beschikt Board Academy over een groot aanbod aan andere watersporten, zo kunnen de kinderen iedere dag kiezen welke sport zij willen leren of beoefenen. Wil je de ene dag waterskiën en de volgende dag liever wakeboarden? Dat kan allemaal geregeld worden!

Naast wakeboarden wordt het programma aangevuld met andere leuke activiteiten. Zo gaan de kinderen bijvoorbeeld longboarden, bubblebal en archery tag spelen en suppen!

Verblijflocatie
De kampen van Board Academy vinden plaats op de locatie van Europarcs Resort de Biesbosch in Dordrecht. Het recreatiepark helpt om de zomerkampen onvergetelijk te maken. Want wat is nou lekkerder dan na een gave longboard sessie even in een verfrissend buitenzwembad te springen of om juist even op te warmen in het kamphuis na een goede sessie achter de boot. De kinderen worden op leeftijd ingedeeld en slapen in een van de luxe vakantiewoningen van het park.

Meer info over de kampen vind je door op de roze button te klikken.

Niks missen van Kidsproof? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Board Academy

Rijksstraatweg 186
3316 EJ Dordrecht
Openingstijden Zie website voor alle kampen. Prijs € 620,- p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

We hebben weer een aantal superleuke tips in de regio Rotterdam weten te verzamelen, waarmee jullie in de komende tijd alle kanten op kunnen! Van toffe kinderfeestjes tot fietsfeesten in de Rotterdamse wijken.

Naar de tips voor mei en juni