Zeilkamp Brielse ZeilschoolTerug naar het overzicht

Maak kennis met zeilen tijdens het Optiweekend of Pinksterweekend of draai een fantastische Zomerweek!
De Brielse Zeilschool biedt verschillende zeilkampen aan voor kinderen tussen 8 en 17 jaar oud! Tijdens de zomervakantie zijn er 7 zomerweken en in het voorjaar is er een Optiweekend en een Pinksterweekend. Alle kampen zijn met overnachting

Optiweekend
Het Optiweekend is speciaal voor een eerste kennismaking met zeilen. Tijdens het Optiweekend krijg je in kleine groepjes les van twee instructeurs in een motorboot. Door middel van leuke en creatieve lesjes leer je snel het varen in een Optimist. Als je al kan zeilen krijg je wat meer gevorderde lessen en vaar je misschien wel een wedstrijdje! Ook is er natuurlijk veel tijd voor andere activiteiten.

Pinksterweekend
Het Pinksterweekend is een leuke manier om weer in te komen met zeilen voor de zomer, maar is ook ook net als het Optiweekend ideaal voor een eerste kennismaking met het zeilen. Overdag worden er tussen het zeilen door spelletjes gespeeld op de wal, en ‘s avonds wordt er nog een groot avondspel gedaan.

Omdat het Optiweekend en Pinksterweekend weekend zijn bedoeld om kennis te maken met zeilen en/of te oefenen voor de zomerweken, kunnen er geen CWO’s worden behaald.

Zomerweek 
In de zomervakantie zijn er zeven zomerweken op de Brielse Zeilschool. Elke week heeft zijn eigen leeftijdscategorie en bootsoorten. Een zomerweek duurt zeven dagen, die allemaal bol staan van de activiteiten! ‘s Ochtends wordt je gewekt met muziek en als je wil, na het ontbijt ga je zeilen in een Optimist, Randmeer of Laser Vago. Na de lunch wordt er een mooi spel gespeeld zoals Hollandse Leeuwen of levend Stratego! Aan het einde van de middag wordt er iets leuks gedaan, zoals een quiz op het water waarbij je een broodje knak bij elkaar kunt verdienen. Na het avondeten kan je relaxen en krijg je theorieles. Daarna is het tijd voor het avondspel!

Kortom, een zomerweek op de Brielse Zeilschool is een week om niet te vergeten!

Voor meer info druk je op de roze websitebutton.

Like Kidsproof Rotterdam op Facebook voor meer acties, evenementen en uitjes!

De Brielse Zeilschool

Krabbeweg 1
3231 NB Brielle
Openingstijden Zie website. Prijs
Zie website.
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

We hebben weer een aantal superleuke tips in de regio Rotterdam weten te verzamelen, waarmee jullie in de komende tijd alle kanten op kunnen! Van toffe kinderfeestjes tot fietsfeesten in de Rotterdamse wijken.

Naar de tips voor mei en juni