Go4hockey kampTerug naar het overzicht

Uitdagende hockeykampen in de schoolvakanties met kleine groepjes, individuele aandacht en een tournooi!
Hockeyfans opgelet! Go4hockey organiseert tijdens de schoolvakanties speciaal ontworpen hockeykampen voor verschillende leeftijden. Er valt zoveel te beleven tijdens de Go4hockey kampen, dus meld je snel aan!

De kampen worden georganiseerd voor kinderen tussaen de 5 en 14 jaar oud. De trainingsteams worden ingedeeld per leeftijd, sterkte en er wordt gelet op vriendjes en vriendinnetjes.

Go4hockey kampen

Bij aankomst krijgen de kinderen een supergaaf Go4Hockey shirt cadeau, zodat ze extra fanatiek kunnen gaan trainen! Elke dag zijn er twee tot drie thematrainingen, waarbij ze worden uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen en plezier te hebben tijdens het spelen. Er wordt gezorgd voor een lekkere lunch en tussendoortjes. Aan het einde van de dag is er een toernooi met voorrondes, dat beslist wordt met een echte finale op de laatste dag. Er valt zoveel te beleven tijdens onze hockeykampen, dus meld je snel aan!

Het dagprogramma vind plaats van 9:00 - 16:00 uur.

Voor meer info en kampen bij jou in de buurt druk je op de roze websitebutton.

Ben je binnenkort jarig? Vier je verjaardag met een leuk kinderfeestje!

Go4Hockey


Openingstijden Zie website. Prijs Zie website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

Eropuit! Fietsfeesten, speeltuinen, kinderfeestjes en meer leuke tips

We hebben weer een aantal superleuke tips in de regio Rotterdam weten te verzamelen, waarmee jullie in de komende tijd alle kanten op kunnen! Van toffe kinderfeestjes tot fietsfeesten in de Rotterdamse wijken.

Naar de tips voor mei en juni