Leuke dagkampen zonder overnachting in Rotterdam
Kampen zonder overnachting

Leuke dagkampen zonder overnachting in Rotterdam

Nooit meer last van heimwee op kamp! Bekijk hier de leukste vakantiekampen en sportkampen in Rotterdam zonder overnachting.

Leuke dagkampen of kampen waar je 's avonds in je eigen bed slaapt. Dit zijn ideale kampen voor jonge kinderen.

Filteropties

Leeftijd
totaal 27 resultaten
Pagina: 1
totaal 27 resultaten
Pagina: 1

De leukste vakantiekampen zonder overnachting in de regio Rotterdam

Heeft jouw kind last van heimwee? Of slaapt jouw kind liever in zijn eigen bed? Wij hebben de leukste vakantiekampen en kinderkampen zónder overnachting verzameld in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse. Tip: dagkampen zijn ook ideaal voor jonge kinderen die op kamp gaan nog spannend vinden.

Zoek je een dagkamp voor kinderen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam?

Bij deze kampen en dagkampen worden de kinderen 's ochtends naar het kampterrein gebracht en aan het einde van de dag weer opgehaald. Kies voor een voetbal dagkamp of een ander sportkamp zonder overnachting. Ook creatieve kampen, taalkampen en computerkampen zijn er zonder overnachting. Bij deze kampen slapen kinderen tijdens de schoolvakantie gewoon in hun eigen bed.

Bekijk op Kidsproof Rotterdam alle dagkampen, vakantiekampen, sportkampen en zomerkampen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam waarbij kinderen thuis slapen.