• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

5 originele Moederdag verrassingen

9 mei 2023
Op moederdag moeten de moeders toch echt wel even extra in het zonnetje worden gezet. Naast een ontbijtje op bed, is een knutselwerk natuurlijk altijd leuk. Of wat dacht van deze ideetjes?
verrassingen voor moederdag
Wil je gewoon eens iets leuks doen voor een andere moeder? Je eigen moeder of een leuke vriendin? Wij hebben alvast 5 leuke tips voor je:

1. Schrijf met whiteboardmarkers of speciale raamstiften als verrassing een lief berichtje op het raam van een andere moeder. Een hele lap tekst of een mooie tekening. Wij hebben alvast een #jijbenteentopmoeder voorbeeld gemaakt.2. Stuur een uitnodiging naar een topmoeder voor een cocktailuurtje op Moederdag.

3. Teken met zelfgemaakte stoepkrijtverf (samen met de kinderen) een hart op de stoep voor het huis van een andere moeder. Dat is nog eens een leuke verrassing als ze op Moederdag naar buiten kijken. Kijk hier hoe je makkelijk zelf stoepkrijt maakt.4. Altijd leuk: schrijf een lief handgeschreven kaartje en verstuur deze per post naar een andere moeder. Van een verrassing op de deurmat wordt iedereen blij!

5. Bak iets lekkers voor een andere moeder. Ons oog viel op deze lieve hartjestaart, lekker én niet te moeilijk ;)
Fijne Moederdag!
Liefs Lotte