7x handige printables

29 december 2020
De komende weken zitten we weer thuis met het gezin. Gelukkig hebben wij heel veel handige printables voor je: van leesbingo tot ganzenbord en van dagindeling tot gesprekskaartjes. Zo komen we deze lockdown wel door!
Gratis printables
Deze gratis printables gebruik je heel makkelijk thuis. Klik op de afbeelding, sla deze op en print hem uit.

Kidsproof Kletspraat

Je brengt een leuk gesprek makkelijk op gang met deze kletspraat kaartjes! Knip de kaartjes los van elkaar en doe deze in een pot. ZLeuk om eens op een andere manier met je kinderen te praten.Kidsproof Kletspraat - Wintereditie

Met deze wintereditie van de gesprekkaartjes voor kinderen kom je er bijvoorbeeld achter wat papa zou doen wanneer hij ingesneeuwd raakt of wat de mooiste herinnering is van het afglopen jaar van jouw kind.

Gekke Leesbingo

Nu de kinderen veel thuis zijn, hebben ze natuurlijk ook genoeg tijd om lekker te lezen. Vinden ze lezen saai of gaan ze gewoon liever spelen? Of kan je wel een beetje humor gebruiken in deze gekke tijden? Probeer dan eens deze Gekke Leesbingo!Wanneer je de eerste bingokaart vol hebt, kun je natuurlijk ook zelf nog allemaal gekke plekjes bedenken om te lezen. Daarom hebben we ook nog een lege kaart voor jullie. Uitprinten en lezen maar!

Dagindeling

Vanaf januari moeten we weer thuisonderwijs geven. Vind jij het ook fijn om een beetje structuur te geven aan de dagen?  Bespreek dan samen met jouw kinderen de dagindeling. Schrijf hem samen op, laat de kids hem versieren (zijn ze weer even bezig) en hang ‘m op de deur. 

Lekker actief ganzenbord spel

Éen van onze lievelingsspelletjes is Ganzenborden. Hoe leuk is het als we dit spel wat actiever maken met een aantal sportieve en creatieve opdrachten?! Je vindt de spelregels hier >>
Schermtijd Bingo

Zitten jouw kinderen ook het liefst aan hun scherm vastgeplakt? Maak het jezelf dan makkelijk met deze schermtijd bingo. Alle opdrachten gedaan? Dan mogen ze even chillen met een schermpje!


Of vul je eigen opdrachten in:


Deurhanger

In deze lockdown ben je naast mama ook nog juf, entertainer, personal trainer, schoonmaakster en psycholoog. En oh ja, we moeten zelf ook nog werken. Jij hebt wel een ochtendje uitslapen verdiend! Hang deze aan de deur voor een ochtendje rust, zodat je er weer tegenaan kan!


We zitten weer een aantal weken thuis met z'n allen. Gelukkig is het eerst vakantie, maar in januari moeten we ook weer thuisonderwijs gan geven. Kan je wel wat inspiratie gebruiken? Met deze gratis printables kom je de lockdown wel door. Van leesbingo tot ganzenbord en van dagindeling tot gesprekskaartjes. Bekijk alle leuke printables hierboven.

Succes!