7x uitjes in Nijverdal

17 april 2024
Bekijk de allerleukste tips in Nijverdal op Kidsproof! Ken jij deze plekjes al? Speeltuinen, parken, zwembaden, kindvriendelijke restaurants en nog meer! De 7 leukste staan hier voor je op een rijtje.
op avontuur in Nijverdal!

Zwembad het Ravijn

Waterpret gegarandeerd met wel vijf binnenbaden en 3 buitenbaden. De twee speciale zwem- en speelbaden zijn lekker warm met 31,5 graden. Er is ook een 66 meter lange glijbaan met lichteffecten. De allerkleinsten spelen in een apart kinderbad met leuke, verrassende spelelementen.

Indoor Speeltuing Ballorig

Een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Hier kunnen ze heerlijk kunnen springen op de megatrampoline, crossen op het autocircuit of klimmen op de spannende klimtoestellen. Voor de peuters (tot 4 jaar) is er een aparte speelruimte.

Kartplaza Actionworld

Ga leuk samen Magic Bowlen of lasergamen (5+). Voor nog meer actie kun je gaan karten (8+) of sportief klimmen in het klim- en adventurepark. Kan je daarna bijkomen op het buitenterras. Gave activiteiten genoeg!
 

Buitengewoon Lekker

Een leuke plek voor onder andere een heerlijke lunch, koffie met gebak, of een vroeg avondmaal. Buitengewoon: een deel van de ingrediënten komt uit eigen moestuin. Voor de kids is er zowel binnen als buiten volop speelplezier. De speeltuin is vanaf het zonnige terras en van binnenuit perfect zichtbaar.

Speelbos Sallandse Heuvelrug

Voor deze route zijn ook doe-boekjes verkrijgbaar bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. Ga mee op pad met Jonas de Eekhoorn of zijn jongere broertje Joep en beleef de leukste avonturen op de speelbosroute. Er is ook een gave tokkelbaan.

Mölke Zuna

Het kindvriendelijke restaurant is het hele jaar door geopend. Terwijl jij zit te tafelen, kunnen de kinderen zich prima vermaken in de aangrenzende binnenspeeltuin. Je kunt hier ook bowlen en fluisterbootjes huren. Als je gast bent van het Vakantiepark & Partycetrum mag je ook gebruik maken van het binnenzwembad. 

Avonturenpark Hellendoorn

Verscholen in de prachtige bossen ligt het gezellige Avonturenpark Hellendoorn! De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen de attracties zijn klein en wachttijden voor attracties kort. Met ruim 30 topattracties, diverse shows en leuke activiteiten is het een heerlijk dagje uit.

Tip: ken je deze plekjes in Enschede al?