9x Bowlen in Twente

19 februari 2024
Bowlen is het perfecte familie-uitje. Iedereen kan mee doen en is het zelfs opletten dat je niet te fanatiek wordt! Combineer het met een lekker hapje en drankje - goed voor een middag vol vertier.
Bowlen, een leuk uitje!

Sinds het jaar 1100 wordt er al gebowld - en het is nog steeds een ontzettend leuk uitje!
Toen weliswaar in een iets andere vorm dan op de prachtige banen die we nu gebruiken. In Twente zijn er meerdere leuke plekken waar je het spelletje kunt spelen. Ik heb ze hier voor je op een rijtje gezet:

Wist je dat 3 strikes achter elkaar een Turkey wordt genoemd? Wie van jullie gaat de eerste strike gooien? Alvast veel plezier!

Bowling Enschede

Hier kunnen de echte profs zich uitleven! Uiteraard is Bowling Enschede ook zeer geschikt voor enthousiaste amateurs en als gezellig gezinsuitje. De randen van de baan kunnen omhoog voor de kinderen, maar dat mag natuurlijk voor papa's of mama's ook ; ). Na het bowlen kun je een lekker hapje eten in het restaurant. Je kunt hier ook je verjaardagsfeestje vieren. 

Funzone Enschede

In deze giga indoor speeltuin hebben ze niet alleen een trampolinepark en glowgolf, maar ook een Fun Bowlingbaan.Tijdens het spel worden er verschillende lichten op de baan geprojecteerd. Je kunt zelf een thema kiezen, maar ook een potje zonder projecties doen. Ook hier zijn kinderfeestjes mogelijk.

Aparthotel Delden

Speel een spel op de 4 gloednieuwe, gerenoveerde bowlingbanen. Probeer ook eens 1 van de 3 fun-games. Voor de kleinsten zijn er ook bumpers en een 'werp-glijbaan'. Er is in dit hotel nog veel meer te beleven, zo kunnen de kinderen ook naar hartelust spelen op de klimtoren, trampoline of even bijkomen in de mini-bioscoop. Er is hier aan iedereen, uiteraard ook de inwendige mens, gedacht.


bowlingballen


Bie Heintje

Ga funbowlen bie Heintje. De ballen zijn kleiner en lichter, en de baan is iets korter. Ideaal voor kids! Je kunt hier ook lekker eten. Mocht je na een potje bowlen toe zijn aan nog een andere activiteit is er genoeg te beleven in de indoor én outdoor speeltuin.

Hof van Eckberge

Net buiten Twente, in het Achterhoekse Eibergen vind je 4 trendy bowlingbanen. Geschikt voor jong en oud en ook rolstoeltoegankelijk. Je vind hier alles onder 1 dak, wat dacht je van een indoor speeltuin met peuterzone en een doolhof, glijbanen en trampolines. Buiten vind je ook nog genoeg speeltoestellen en er is een mini dierentuin met meer dan 15 diersoorten. Dat zijn die extra kilometers buiten Twente wel waard!

Preston Palace

Hier vind je een bowlingbaan met een hele bijzondere look. Je waant je namelijk in een western mijnwerkerstad. Ga underground bowlen op 1 van de 6 banen.
Daarnaast vind je hier een heuse indoor kermis met botsauto's en een schiettent. Ook kun je je uitstekend vermaken in de gamehal, op de midgetgolfbaan of in de bioscoop.

bowlingpinnen

Kartplaza Actionworld

Met Moonlight Bowling bij Kartplaza heb je een unieke bowling-ervaring! Op 10 volautomatische banen lijkt de bal wel licht te geven. De diverse licht effecten en het blacklight laten iedereen stralen. Kinderen tussen de 8-14 kunnen hier ook karten. Vanaf 5 jaar kun je lasergamen en met mooi weer is er een gaaf outdoor-park.

Starballs Enschede

In dit professionele bowlingcentrum kun je op 1 van de 10 banen je bowlingsvaardigheden behoorlijk oppoetsen! Er zijn meerdere arrangementen mogelijk waaronder ook kinderfeestjes. 

Mölke Showbowlen

Op vakantiepark Mölke in Nijverdal zijn gloednieuwe witte bowlingbanen aangelegd. Door de speciale lichteffecten wordt bowlen hier een spectaculair feestje. Er is ook een gezellige horeca, en uiteraard kun je hier ook een kinderfeestje vieren. Er is nog veel meer te doen en beleven. Ga naar de site voor meer informatie.


Naar de website