De gezelligste kerstmarkten in en rondom Twente

21 november 2019
Kerstmarkten zorgen voor de ultieme kerstbeleving! In en om Twente vind je veel kerstmarkten die je met het hele gezin kunt bezoeken. Wij hebben de gezelligste kerstmarkten voor een bezoekje met het hele gezin vast voor je opgezocht.
Kerstmarkt Bad Bentheim
Kerstmarkten maken de weken rond kerst en oud en nieuw altijd extra sfeervol! En ze zijn zo gezellig om met het gezin te bezoeken. Even wat lekkers drinken, de kraampjes langs... maar de kinderen willen meer! Hieronder tippen we de gezelligste kerstmarkten in en rondom Twente om lekker met de kids rond te struinen!

Kerstmarkt Delden 

Op zaterdag 14 december wordt het historische centrum van Delden weer omgetoverd tot een sfeervolle markt vol mooie kerstspulletjes, lekkernijen en gezelligheid.

Christmas Fair in Losser

Op zondag 15 december tonen vele standhouders hun prachtige artikelen op de christmas fair in Losser, van eigen gemaakt houten speelgoed tot kerststukjes. 

Winter Wonderland

Van 7 december t/m 5 januari is er weer van alles te beleven in de binnenstad van Enschede tijdens Winter Wonderland. Op de Oude Markt staat een ijsbaan waar je heerlijk over het ijs kunt zwieren. 

Oldenzaal in kerstsfeer

Dit jaar kun je 2 dagen lang genieten van de gezellige kerstmarkt in Oldenzaal. En als je er toch bent, schaats dan meteen een rondje op de ijsbaan!

Winters Almelo

Zaterdag 14 en zondag 15 december kun je weer gezellig de kerstinkopen doen en genieten van het kerstprogramma op het kerstplein ”De Koornmarkt” in hartje Almelo.
  

Kerst koopavond in Borne

Op zaterdag 21 december is er een gezellige koopavond in het teken van kerst "Shopping by candlelight" in het verlichte centrum van Borne. Ook de ijsbaan staat weer op het Dorsetplein.

Winters Hengelo

Tot en met dinsdag 8 januari 2020 is het centrum van Hengelo omgetoverd tot kerststadBezoek de schitterende schaatsbaan of struin over de kerstmarkt.
 

Kerst en kunst Ootmarsum

Op zaterdag 7 en zondag 8 december kun je in het historische centrum van Ootmarsum genieten van een magische kerstmarkt

Historisch Schouwspel en wintermarkt Den Ham

Een fantastisch schouwspel met gezellige wintermarkt in Den Ham op zaterdag 7 december, waarin zo’n 150 mensen authentieke gebeurtenissen uit het eigen verleden naspelen. 

Kerstmarkt Diepenheim

Zoek je de perfecte plek voor originele kerstcadeaus en leuke optredens? Kom dan zondag 8 december naar de sfeervolle kerstmarkt in Diepenheim.

Kerstmarkt Wierden

Op 14 december zal er weer een grote en gezellige Kerstmarkt in Wierden worden gehouden met veel kramen en een divers aanbod van artikelen en etenswaren.

Kerstmarkt Denekamp

Proef de kerst op het gezellige en nostalgische kerstplein in Denekamp. Met een echte levende kerststal en een ritje in de koets!

Kerstmarkt in Tierpark Nordhorn

Van 6 t/m 15 december is er weer een gezellig opgezette kerstmarkt in familiedierentuin Nordhorn!

Kerstmarkt Bad Bentheim

De kerstmarkt in het ‘bergstadje’ Bad Bentheim is niet alleen een van de gezelligste, het evenement is ook uniek. Van 6 t/m 8 december te bezoeken!

Voor meer kerstmarkten of andere activiteiten in de kerstvakantie, neem je een kijkje in onze uitgebreide Uitagenda! 

Prettige kerstdaag'n en gluk in'n tuk!

Liefs Lotte