De leukste Halloween activiteiten met kids in Twente

6 oktober 2023
Halloween is het feest om het einde van de zomertijd te vieren. En natuurlijk ook om lekker te grrrriezelen! Bekijk snel de griezeligste activiteiten voor kinderen in Twente.
Halloween in Twente

Halloween is een oud Keltisch feest op 31 oktober, om het einde van de zomertijd te vieren. Wij vinden het vooral een spannend spooky feest, waarbij iedereen zich zo griezelig mogelijk mag verkleden!

In Twente zijn genoeg griezel activiteiten voor kinderen. We hebben de leukste Halloween activiteiten op een rijtje gezet!

 

Happy Halloween in het pretpark

Op 14, 18, 21 en 28 oktober kun je bij De Waarbeek in Hengelo gezellig komen griezelen tijdens Happy Halloween! Tijdens deze dagen is het park omgetoverd in Halloween sfeer en kun je zomaar vriendelijke heksen en griezels tegen het lijf lopen. Ook kun je je laten schminken, pompoenen uithollen of kans maken op een mooie prijs tijdens onze griezelbingo!

Halloween in het Openluchttheater

Stap op zaterdag 28 oktober door de piepende en krakende poorten van het Openluchttheater in Hertme. Eenmaal in het theater kun je je vermaken met diverse spel en knutselactiviteiten in een omgeving waar de griezels, spinnen en natuurlijk de pompoenen niet ontbreken. Illusionist Nigel Otermans zet ook nog een magische show neer.

Herfstvakantie en Halloween bij Hof van Eckberge

Ga deze herfstvakantie op avontuur bij Hof van Eckberge en ontdek het nieuwe herfstprogramma! Volop entertainment, een mega pompoentuin, lekkere herfstspecials én je komt gratis nog een keer terug! Anders dan normaal, maar zo vier je bij Hof van Eckberge toch nog een beetje Halloween!

Halloweenkermis in Enschede

Tijdens de herfstvakantie staat het volkspark in Enschede vol met meer dan 60 kermisattracties! De Halloweenkermis dankt zijn naam aan de vele halloweenactiviteiten die worden georganiseerd, zoals spookachtige optochten.


Tip: bij Halloween horen natuurlijk uitgeholde pompoenen, spannende activiteiten thuis en als je ook iets heeeel engs op tafel wilt zetten, bekijk hier hoe je creepy snacks maakt.