Herfstvakantie met kinderen in Twente

19 oktober 2023
De herfstvakantie vinden wij altijd een fijne vakantie om er lekker op uit te gaan met de kinderen. Hieronder vind je heel veel inspiratie voor een vakantie vol avonturen! Wat kiezen jullie?
Herfstvakantie in Twente

Fantastische familiefilms

Een spannende ontvoering bij Trolls 3 in Harmonie, een mysterieuze meteoriet bij Paw Patrol: The Mighty Movie en natuurlijk grootse avonturen in de nieuwe sinterklaasfilms. Geweldig aanbod weer bij Kinepolis Enschede.

Cinekid festival

's Werelds grootste mediafestival keert terug naar Enschede! Kom de nieuwste films en series kijken, ga naar een masterclass en doe mee met de leuke workshops, games en VR. Van 21 t/m 29 oktober 2023 is het thema: is dit echt?

Spring de vakantie in!

Deze herfstvakantie wordt één groot springfestijn! Laat je kids ravotten bij Bounce Valley in Enschede. Het grootste luchtkussenpark van Nederland. Laat ze rennen over de enorme springkussens. Zo raken ze hun energie wel kwijt.

De aap uithangen

Laat je kleintjes los op de speeltoestellen deze vakantie. Met zoveel activiteiten voor kinderen van alle leeftijden, inclusief een peuterzone én lasergame area, is Monkey Town Enschede een fijne plek voor een dagje uit.

Film- en mediafestival

Dompel je tijdens het film- en mediafestival onder in een nieuwe wereld met films van Twentse bodem en de Cinekid film Jippie No More! En creëer je eigen avatar in het ontdekkingslab of duik in het Medialab vol Cinekid activiteiten.

De boer op

Bij De Museumfabriek staat alles deze vakantie in het teken van het Twentse platteland. Proef de ingrediënten die van het land komen. Maak een foto in klederdracht. Verdiep je in het leven op de boerderij. Kijk films in het Twents.

Oyfo's herfstavontuur

Ontdek het herfstvakantie programma bij Oyfo. Maak 't zelf tijdens een creatieve workshop. Bezoek de AI-Catcher tentoonstelling en ontdek de grens tussen mens en AI. En NEMO Science Museum komt ook nog op bezoek.

Banninks Beestenboel

Kinderen kunnen tijdens de vakantie hun eigen muziektheatervoorstelling maken. Tijdens deze muziektheaterweek staan de beesten van Bannink centraal. Ze maken hun eigen kostuums en studeren de liedjes van Bannink in.

Pizza, Pasta & Play

Kom met het hele gezin genieten bij Happy Italy van verse pasta’s en pizza’s. Deze vakantie krijg je een gratis cadeautje + limonade bij het Happy Kids Menu! Na het eten kunnen de kids lekker spelen in het indoor speelparadijs. 

Overal speelgoed

In het Speelgoedmuseum in Deventer vind je de grootste speelgoedcollectie van Nederland. Bewonder poppenhuizen, treinen, mechanisch speelgoed, games, bordspellen en nog veel meer. Samen spelen hoort er uiteraard ook bij!

NIEUW


Oyfo's kindercolleges

Welke superkrachten zou jij willen hebben? Wat is maakbaarheid? Welke gevolgen heeft dat voor de mens? Tijdens Oyfo's kindercolleges maken kinderen een reis door de technologie van het nu en nemen een kijkje in de toekomst.

Boulderstation Enschede

Boulderen is klimmen, maar dan zonder touw. Bij Boulderstation Enschede klim je op wanden tot 4,5 meter hoog. Er liggen dikke matten onder voor als je valt. Vanaf 6 jaar kunnen kinderen hier al leren klimmen. Extra leuk: je kunt er je feestje vieren!

Populaire blogs

Volg Kidsproof Twente voor meer uitjes en tips! En check vooral ook onze uitagenda!

Fijne herfstvakantie!
Liefs, Lotte

Naar de website