Sinterklaas intochten in Twente

15 november 2022
Sinterklaas vaart op zaterdag 18 november ons land weer in met z'n stoomboot. Ook in Twente zal hij weer veel kindjes verblijden met een bezoekje. Waar en wanneer precies? Wij hebben de Sinterklaasintochten in Twente natuurlijk ook dit jaar voor je op een rij gezet!
Sinterklaas intochten Twente

Zaterdag 18 november komt Sinterklaas weer aan in Nederland! Je kunt de intocht natuurlijk ook lekker met warme chocolademelk en speculaas op televisie kijken

Uiteraard hebben we ook wat leuke activiteiten bedacht voor het vieren van de verjaardag van Sinterklaas in huis >>> Lees het in onze blog!

Enschede

Sinterklaas komt in 2023 natuurlijk weer aan in de haven van Enschede. Hij komt, hij komt!

Hengelo

De intocht in Hengelo vindt plaats op zaterdag 18 november! De sint komt rond 14.00 uur per trein aan en trekt vervolgens met een stoet door de binnenstad om de toegestroomde kinderen en ouders te begroeten.

Almelo

Alle kindjes in Almelo kunnen gerustgesteld worden. Sinterklaas zal Almelo ook weer gaan bezoeken. Sinterklaas komt zaterdag 18 november aan in de Haven Noord- en Zuidzijde. Hij zal een rondtoer maken in een feestelijke koets. 

Borne

Sinterklaas komt zaterdag 18 november weer aan in Borne. De verwachting is dat hij rond 14.00 uur, dus vlak na de aankomst in ons land, zal arriveren nabij het Rheineplein. 

Oldenzaal

Hij komt, hij komt! Zaterdag 18 november verwelkomen we Sinterklaas en de Pietermannen weer in het centrum van Oldenzaal. Kom ook gezellig naar de intocht om Sinterklaas te zien, een handje te geven en natuurlijk om een handje lekkere pepernoten te scoren...

Haaksbergen

Hij komt, hij komt... die lieve, goede Sint. De Stoomtrein met daarin de Sint en zijn Pieten arriveert op zaterdag 18 november om 14.00 op station Museum Buurtspoorweg.

Goor

Op zondag 19 november zal de Goedheiligman met zijn gevolg rond de klok van 13:00 uur de Goorse wateren binnen varen.

Denekamp

Dit jaar komt Sinterklaas op zondag 19 november aan om 12.00 uur op het bordes van het gemeentehuis. 

Ootmarsum

Zaterdagmiddag 18 november arriveert Sinterklaas weer in Ootmarsum. Hij komt om 15.00 uur aan in het centrum waar hij op het balkon van het voormalige stadhuis iedereen zal verwelkomen.

Bornerbroek

Ieder jaar komt Sinterklaas, de zondag nadat hij in Nederland is aangekomen, naar Bornerbroek.

Boekelo

Sinterklaas komt dit jaar natuurlijk ook weer naar Boekelo met z'n pieten!


Alle activiteiten rondom de verjaardag van Sinterklaas zullen worden opgenomen in onze Uitagenda!

Zodra er meer over de intochten bekend is en er activiteiten bijkomen, dan laten we je dat weten via de Uitagenda. Hebben we nog een leuke gemist? Laat het ons weten via twente@kidsproof.nl.

Liefs,
Piet Lotte

P.s. Heeft Sinterklaas je om tips gevraagd voor leuke winkeltjes in de buurt? Op Kidsproof.nl staan alle leuke kinderwinkels op een rijtje!


Naar de website