5x toffe Sinterklaas Printables

9 november 2022
Kidsproof is dol op Sinterklaas! En daarom hebben wij 5 hele leuke - gratis - Sinterklaas printables voor je: een Sinterklaas aftelkalender, een Sinterklaas afstreepkaart, Sinterklaas Bingo en een Sinterklaasspel. Opslaan & printen maar!
Sinterklaas printables

Aftelkalender

Hoeveel nachtjes slapen nog mama? Met onze handige Sinterklaas Aftelkalender is dat hartstikke duidelijk! TIP: Versier het vakje als ze op die dag hun schoen mogen zetten!


Sinterklaas aftelkalender 2023

Sinterklaasliedjes Bingo

Zing gezellig mee met deze echte klassiekers én streep ze snel af van je bingokaart. Wie heeft er als eerste bingo?!


Sinterklaas Afstreepkaart

Zijn de huizen in jullie buurt ook zo mooi versierd? Hoogste tijd om een wandeling door de buurt te maken. Elke keer als je de Sint of een pietje ziet, mag je een cadeautje inkleuren! 


Sinterklaas Bingo

Is Sinterklaas al in het land met de pieten? Om het zeker te weten gaan we op zoek naar aanwijzingen. Print deze leuke Sinterklaas bingo uit en neem hem mee tijdens een rondje door de buurt!Sinterklaasspel

Leuk voor pakjesavond of gewoon tussendoor: het Kidsproof Sinterklaasspel. Je speelt dit spel met pakjes of pepernoten. Wie bereikt als eerste het paard van Sinterklaas?Tip: In onze uitagenda kun je alle activiteiten vinden die in de Sinterklaasperiode in Twente worden georganiseerd.

We wensen jullie een hele gezellige Sinterklaas!

Liefs,
Lotte