• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

6x leuke binnenzwembaden in Twente

27 mei 2024
Zwemkleding aan, handdoek mee en plonsen maar! Bij een van de vele binnenbaden in Twente kun je heerlijk vrij zwemmen met de kinderen. In deze leuke binnenzwembaden kun je recreatief zwemmen met kinderen in en om Enschede, Hengelo, Almelo en Oldenzaal.
Zwemparadijs Riviera bij Preston Palace

Zwembad De Wilder - Haaksbergen

Bij zwembad De Wilder in Haaksbergen kan jong en oud zich urenlang vermaken. Dit subtropische zwemparadijs beschikt over bubbelbaden, een glijbaan van 80 meter, een waterkreek en een 25 meter golfslagbad. Maar ook leuke peuter- en kleuterbaden en babyroom.

Sportcentrum Vondersweijde - Oldenzaal

In het zwembad van Sportcentrum Vondersweijde in Oldenzaal kun je heerlijk spelen en zwemmen! Het recreatiebad heeft een watertemperatuur van 32° C en is voorzien van vele recreatieve elementen: uitzwemmogelijkheid naar buiten, een glijbaan, een waterval, een bruisplateau, massagestralen, peuterbadje, een bubbelbank buiten en een turbodouche.

Zwemparadijs Aquadrome - Enschede

Zwemparadijs Aquadrome in Enschede is het grootste zwembad van Twente en heeft voor iedereen iets te bieden. Het bestaat uit een 25-meterbad met 6 banen, een recreatiebad met twee waterglijbanen, een wildwaterbaan, golfslag en nog veel meer!

Zwemparadijs Aquadrome
De wildwaterbaan bij Aquadrome

Zwemparadijs Riviera bij Preston Palace - Almelo

Naast een hotel én een indoor kermis, beschikt Preston Palace in Almelo ook over een echt subtropisch zwemparadijs! Spot de jungledieren vanaf je luie ligstoel, bubbel weg in de whirlpools. Laat je meevoeren in de stroomversnelling en zwem onder de fonkelende sterrenhemel. 

Zwembad Twentebad - Hengelo

Bij het Twentebad in Hengelo kunnen de kleinste zwemmertjes heerlijk spelen in Bambino Beach. Voor de grotere kids is er een recreatiebad met een hoge en lage duikplank en een 6 meter hoge Waterclimbing klimwand, maar ook 2 spectaculaire glijbanen!

Zwembad Het Ravijn - Nijverdal

In de wintermaanden kun je bij zwembad Het Ravijn in Nijverdal terecht in de vijf binnenbaden. Zo zijn er bijvoorbeeld twee speciale zwem- en speelbaden van 31,5 graden. Ook is er een 66 meter lange glijbaan met lichteffecten en zijn er vele spelmaterialen aanwezig. Voor de allerkleinsten is er een apart kinderbad met leuke, verrassende spelelementen.

Zwemmen in de vakantie

In de schoolvakanties organiseren veel binnenzwembaden extra activiteiten voor kinderen zoals discozwemmen of een floating bios. Vaak zijn er in de vakantie ook meer mogelijkheden om vrij te zwemmen. Extra veel tijd dus om lekker te gaan zwemmen met het hele gezin! Kijk daarvoor ook eens in onze uitagenda.

Tip: Check voor vertrek even goed waar je wanneer terecht kunt om vrij te zwemmen. Veel waterplezier!