Ouder-KindyogaTerug naar het overzicht

Samen ontspannen tijdens een cursus Ouder-kindyoga bij Jorienosaurus in Enschede
Het is heerlijk om tijd samen door te brengen en genegenheid te zoeken bij elkaar. En het is ook fijn om rust te kunnen vinden in een druk en hectisch leven.

Tijdens deze ouder-kindyogalessen bij Jorienosaurus Kinderyoga doe je samen met je kind (2 t/m 10 jaar) en individueel yogaoefeningen, spelletjes en massageoefeningen. Er is ook tijd voor ontspanning, een verhaaltje en een kopje thee. Met de tips die ouders tijdens de workshop krijgen kunnen ze ook thuis aan de slag.

De workshop bestaat uit 6 lessen waarin je kennis maakt met kinderyoga. De workshop wordt met regelmaat aangeboden. Het is ook mogelijk om deze workshop met je grootouder of grote zus / broer te doen.

Klik voor meer informatie op de roze buttom om naar de website van Jorienosaurus Kinderyoga te gaan.

Tip; Nooit meer de leukste uitjes uit Twente missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Jorienosaurus Kinderyoga

Voortsweg 204
7523 CK Enschede
Openingstijden zie website Prijs € 37,50 voor een workshop van 3 lessen, voor 1 ouder en 1 kind of € 75 voor een workshop van 6 lessen, voor 1 ouder en 1 kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk... Maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Check voor die momenten onze zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!