Korfballen bij DOS-WKTerug naar het overzicht

Op zoek naar een leuke sport? Ga dan proeftrainen bij DOS-WK korfbal!

DOS-WK heeft voor een uitgebreide jeugdkorfbalafdeling met ongeveer 10 teams verdeeld over zes leeftijdscategorieën, te beginnen bij de F-jeugd voor 6 tot 7 jarigen. Binnen elke leeftijdscategorie wordt er een indeling gemaakt waarbij de kinderen zoveel mogelijk met gelijkwaardige teamgenoten spelen.

Kinderen in de leeftijd van 3-6 jaar kunnen gratis meedoen met de Kangoeroeclub. Dit zijn sport- en spelactiviteiten op zaterdagochtend van 10-11 uur, ongeveer 1x per 3 weken; de precieze data worden op de site vermeld. 

Kinderen vanaf 6/7 jaar mogen altijd 4x gratis meetrainen om te proberen of ze het leuk vinden. De trainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag van 18-19 uur.

Alle trainingen worden van november t/m maart in de Diekmanhal gegeven en van april t/m oktober op het eigen veld aan de Geessinkweg. Ze kennen dus geen winterstop.

Tevens organiseren ze per jaar zo'n 8 activiteiten naast het korfballen, zoals een Halloween griezeltocht, Sinterklaasfeest en Jeugdkamp.

Kijk voor meer informatie via de roze button op de website!

Andere leuke sporten vind je in onze categorie Clubjes.

Korfbalvereniging DOS-WK

Geessinkweg 140 / 140A
7544 RB Enschede
Openingstijden Zie de trainingstijden op de website
Prijs Zie de contributie voor dit seizoen op de webstie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De Lichtfabriek

De Lichtfabriek

Deze herfstvakantie kan je in De Museumfabriek spelen met licht! Met je zaklamp kan je op zoek naar ontsnapte insecten, voor museumbewaker spelen en uilen spotten.

Wat is er allemaal te doen?