Quick tenniskidsTerug naar het overzicht

Geef kinderen een tennisracket en een bal in de hand en de interesse voor tennis is gewekt.
Tenniskids is een programma om kinderen niet alleen kennis te laten maken met de tennissport, maar om hen vervolgens te inspireren tot het spelen en blijven spelen van tennis. 
De interesse vasthouden zodat kinderen daadwerkelijk lid willen worden van een tennisvereniging, dat is minder eenvoudig. Juist daarvoor is het Tenniskids programma ontwikkeld.

En het mooie bij Quick is, dat je in de winter in de opblaashal kan tennissen!

Het drie fasen programma biedt kinderen leuke en leerzame activiteiten, waardoor ze eerder het tennisspel kunnen spelen dan nu vaak het geval is. Aangepaste baanlengte en speciale lesmaterialen maken het voor kinderen mogelijk het tennisspel te leren op een manier die past bij hun fysieke en emotionele ontwikkeling en technische en tactische vaardigheden.

Hoe? Van ROOD naar ORANJE en naar GROEN!

Tenniskids Rood
In deze fase maken kinderen kennis met het tennisspel. Zij starten met het ontwikkelen van basisvaardigheden zoals bewegen en coördinatie, nemen deel aan leuke activiteiten en spelen kleine wedstrijden.

Tenniskids Oranje
In de tweede fase wordt gewerkt aan de verdere ontwikkeling van de basisvaardigheden. Kinderen leren nieuwe slagen en technieken, die hen voorbereiden op het spelen op een grote baan. De wedstrijden worden steeds langer.

Tenniskids Groen
De voorbereiding op het ‘hele baan’ tennis! Kinderen in deze leeftijd zijn groter
en sterker en dus in staat de hele baan te bestrijken. Techniek en tactiek wordt verder ontwikkeld, evenals atletische vaardigheid. Wedstrijden worden wederom langer en competitie-tennis speelt een belangrijke rol.

Quick tennis

Oude Almeloseweg 3
7576 PE Oldenzaal
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook!

Op onze Facebookpagina delen we altijd de leukste tips. Volg jij ons al?

Volg ons op Facebook