BoescooltuurTerug naar het overzicht

Cultuur is leuk, verrassend en creatief! Maak kennis met cultuur door mee te doen aan Boescooltuur.
Met de succesformule die BoesCoolFit blijkt te zijn voor het sportleven in Oldenzaal onstond een unieke kans een soortgelijk project te starten voor het culturele veld van Oldenzaal. Om basisschoolleerlingen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de Oldenzaalse cultuursector is Stichting BoesCoolFit uitgebreid met een culturele tak: BoesCoolTuur. 

Voor kinderen is het ervaren en beleven van kunst en cultuur een stimulans voor zelfontplooing, sociale vaardigheden en plezier. Ontspanning en inspanning komen samen bij het leren van nieuwe vaardigheden en bij het actief bezig zijn met een hobby. Kunst en cultuur helpen kinderen kennis te maken met nieuwe zienswijzen (op de maatschappij en op zichzelf), kritisch te kijken, te lachen en ontspannen, en met elkaar te spreken over wat ze beleefd/gezien of gedaan hebben. 

Basisschoolleerlingen kunnen zich hiervoor opgeven en zo op een laagdrempelige manier kennis maken met cultuur. Voor €5,- kunnen zij 4 weken lang ‘ruiken’ aan cultuur en worden ze gestimuleerd hun creatieve vaardigheden te ontdekken en te ontwikkelen.

Klik snel op de roze websitebutton om te zien welke cursussen je kunt volgen.

Wil je ook eens wat sportiefs proberen? Kijk dan eens bij de mogelijkheden van Boescoolfit.

Stichting Boescoolfit

Landrebenlaan 30
7573 AZ Oldenzaal
Openingstijden Zie website Prijs € 5,- Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Z O M E R V A K A N T I E

Z O M E R V A K A N T I E

Het is ZOMERVAKANTIE! Zes weken, heerlijk... Maar er zullen ook momenten zijn waarop de kinderen zich vervelen. Check voor die momenten onze zomerse tips en activiteiten!

Zomerse tips!