Collega’s gezochtTerug naar homepagina

Overname kandidaat Kidsproof Twente gezocht:

Mijn job
Elke dag inspireer ik ouders in de regio Twente met héél veel eropuit-tips, leuke clubjes & workshops voor kinderen, originele kinderfeestjes, fijne kinderwinkels, kindvriendelijke restaurants en nog veel meer. Wat een heerlijke baan! Als sitemanager van Kidsproof zorg ik voor leuke content op de site, hou ik ouders ook via social media op de hoogte van de nieuwste uittips en maak ik handige nieuwsbrieven met tips voor de schoolvakanties of speciale events, ik overleg met Twentse ondernemers over hoe ze hun doelgroep beter kunnen bereiken en naar welke activiteiten ouders op zoek zijn. Willen ze méér ouders bereiken? Dan stel ik een speciale campagne voor ze samen, zodat ze éxtra opvallen. Ik werk als zelfstandig ondernemer binnen een héle leuke organisatie, zodat ik de vrijheid heb om zelf mijn werktijden te bepalen, op flexibele wijze werk & gezin kan combineren én fijne collega’s heb om mee te sparren, maar niet álles zelf hoef uit te vinden.

Twentse bruistablet gezocht
Kidsproof Twente is in een paar jaar uitgegroeid tot een bekend en goedbezocht platform in de regio. Iets waar ik super trots op ben! Ik hou ervan mensen bij elkaar te brengen, nieuwe samenwerkingen aan te gaan, dingen op te zetten, te professionaliseren en (evenementen) te organiseren.

Het is tijd voor mij om over een nieuwe stap na te denken, waarbij ik o.a. opdrachten die ik naast het werk als sitemanager doe verder wil uit bouwen. En daarmee is het ook tijd heel voorzichtig te gaan zoeken naar een nieuwe sitemanager die Kidsproof Twente wil overnemen en verder uitbouwt!

Daarvoor zoek ik dan wel een écht ‘bruistabletje’, iemand die gek is op Twente, op het ontdekken van leuke adresjes, op tekst & beeld én op contacten met lokale ondernemers. Iemand die optimaal wil genieten van het ondernemerschap. Want wat is dat leuk!

De kracht van onze sitemanagers
Elke Kidsproof-regio (inmiddels al 22!) heeft een eigen sitemanager. Want voor die lokale adresjes en unieke tips, heb je een insider nodig, iemand die woont in de betreffende stad of regio en daar alle toffe plekjes kent en een neus heeft voor nieuwe hotspots.

Ze zijn eigen ondernemer (Kidsproof werkt volgens een variant op het franchisemodel), werken vanuit huis, delen zelf hun tijden in en werken grotendeels onder schooltijd (en vaak wel een beetje meer, want ons werk is behoorlijk verslavend ;-). Echte duizendpoten dus, waarbij planning & passie en werk & privé soms best een beetje door elkaar lopen….

En ze zijn ook nog eens héle leuke collega’s! We delen zoveel mogelijk tips en ervaringen met elkaar, komen regelmatig bij elkaar om nieuwe ideeën te ontwikkelen en werken samen aan ons grotere doel: álle ouders van Nederland inspireren om samen met hun kinderen te genieten van hun vrije tijd, leuke dingen te doen, de wereld om ons heen te verkennen en al die leuke lokale ondernemers en initiatiefnemers te ontdekken.

Onze checklist: ben jij…
• Trots op jóuw regio en alle leuke dingen die daar te beleven zijn
• Licht hyperactief, grenzeloos nieuwsgierig en super enthousiasmerend
Sterk in taal, beeld en alles wat digitaal is
• Behoorlijk verslaafd aan Social Media en zélden gespot zonder smartphone
• Zelfstandig, zelfsturend, doelgericht en deadlinebewust
• Iemand die zowel communicatief, commercieel én creatief sterk is (achtergrondin sales, (online)-marketing, communicatie of PR is een pré)
• Ouder van één of meer kinderen in de basisschoolleeftijd (doelgroepdeskundigedus ;-)

Nieuwsgierig?
Stuur mij een mailtje (wencke@kidsproof.nl) en vertel me daarin alvast iets meer over jezelf, je connectie met Twente en je ambitie!

Liefs Wencke

PS: Kidsproof groeit! Sinds de start van Kidsproof zijn we hard gegroeid. Op dit moment zoeken we ook nog een enthousiaste collega voor het opzetten van Kidsproof Groningen!