Dille & KamilleTerug naar het overzicht

Hier vind je de hele leuke en originele kinderkadootjes, ideaal voor een jarige!
Dille & Kamille in de Oude Schouwburg aan de Langestraat, is hét adres voor wie op zoek is naar onmisbare basics en pure hebbedingen. Hier ontdek je houten speelgoed, prachtige kinderboeken, lieve kaartjes en schriftjes en nog heel veel meer. 

In de kinderhoek staat alles mooi bij elkaar: poppen en knuffels, muziekinstrumenten, koksmutsen en schortjes, kindertuinspulletjes, puzzels, boeken en spelletjes, vingerpopjes en houten speelgoed. Ontdek ook de leuke schrijfspullen: pennendoosjes, kleurpotloden, clips en magneetjes, krijtborden, kwasten, mooie kaartjes en etiketten.

Ook voor volwassenen is er veel te ontdekken: keukengerei en alles om zelf te bakken, servies, tafelkleden, houten stoelen, badspulletjes, manden en poetsborstels. Je vindt er meer dan 60 verschillende keukenkruiden, biologische koffie, de Dille & Kamille theelijn, jam, pasta, olijfolie en nog veel meer lekkers. Een leuk adresje voor een origineel Moederdag of Vaderdag cadeautje!

Aan de leestafel kan je even uitblazen met een kop thee of koffie. Dille & Kamille is je bezoek meer dan waard! Meer informatie? Klik door, via de roze button, naar de website van Dille & Kamille!

In onze categorie Kinderwinkels hebben we nog meer leuke kinderwinkels voor je gespot!

Dille & Kamille Enschede

Langestraat 47B
7511 HB Enschede
Openingstijden Maandag 11:00 - 18:00 uur
Dinsdag, woensdag, vrijdag 9:30 - 18:00 uur
Donderdag 9:30 - 21:00 uur
Zaterdag 9:30 - 17:30 uur
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

16x dagje uit in Nederland

16x dagje uit in Nederland

Vlieg razendsnel van de tubingbaan, haal je skelterbewijs, maak een 5D vliegreis... Wij hebben 16 top zomeruitjes voor je verzameld.

Happy summer!