Gezellige ontbijt, lunch & diner adresjes
Uit eten

Gezellige ontbijt, lunch & diner adresjes

Op zoek naar een kindvriendelijk restaurant in Twente? Of een fijne lunch- of koffieplek met speelhoek? Check onze tips voor kinderrestaurants en kindvriendelijke restaurants met kinderkaart, speeltuin, kinderhoek, speelhoek, kindervermaak of een fijn terras in en om Twente!

Filteropties

Locatie
totaal 83 resultaten
Pagina: 123
totaal 83 resultaten
Pagina: 123

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Twente?

In de directe omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo

Op Kidsproof Twente vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne, Rijssen, Haaksbergen en Wierden!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.