Bistro Le PrimeurTerug naar het overzicht

Bistro Le Primeur

Lohuisstraat 1
7627 NL Bornerbroek
Openingstijden Ma, Woe, Do, Vrij: vanaf 12.00 uur| Zaterdag en zondag: vanaf 14.00 uur. Naar de website Direct mailen Toon telefoonnummer
Lekker met het heel gezin uit eten bij het de prachtig gelegen Bistro Le Primeur in Bornerbroek.
Gastvrijheid en gezelligheid staan centraal in bij Bistro Le Primeur. Schitterend gelegen in het hartje van Bornerbroek. Een ideale plaats voor een romantisch etentje of een zakelijk diner

Bistro Le Primeur heeft een heerlijke lunch-kaart, menu-kaart en wijn-kaart, maar heeft ook de lekkerste gerechten om mee te nemen en thuis op te eten, zoals: spare ribs, runderenentrecote, varkenshaas en saté.

Maar ook aan de kleintjes is gedacht met het speciale Kindermenu. Zij kunnen genieten van een stukje biefstuk of zalm, maar ook gewoon van een lekkere frikandel of kroket. Voor ieder wat wils!

En geef je een feestje? Bisto Le Primeur verzorgt met liefde de catering en neemt jou het werk uit handen zij doen er alles aan om het naar jouw wens te verzorgen. Voor het reserveren van een buffet geldt een minimum van 15 personen. Buffetten worden geleverd inclusief borden en bestek. 

Wil je meer weten of de verschillende menu´s alvast bekijken? Klik dan op de roze websitebutton.

Bijna jarig en op zoek naar een origineel bakfeestje......Dat kan bij Bakkerij Steggink in Bornerbroek!

Blogs & filmpjesAlle blogs