icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Buitengewoon LekkerTerug naar het overzicht

Dit is zo'n pareltje waar je kunt genieten van huisgemaakte lekkernijen in de prachtige natuur!
In het Buitencentrum van Staatsbosbeheer verwezenlijkt Haikanoes met haar team sinds april 2016 haar lang gekoesterde wens. Ze heeft een prachtig restaurant neergezet waar jong en oud kunnen genieten van huisgemaakte producten in een gezellige, natuurlijke omgeving. 

Uit de keuken komen de lekkerste verse producten, dagelijks met passie gemaakt door haar vast team. Het leuke is dat een deel van de ingrediënten uit eigen moestuin komt. Een leuke plek voor onder andere een heerlijke lunch, koffie met gebak, of een vroeg avondmaal.

De gerechten zijn zo veel mogelijk biologisch en zijn afkomstig van regionale leveranciers. En niet alleen hun gerechten, zelfs de meubels zijn gemaakt van hout uit de omliggende bossen!

Perfecte plek voor kinderen
Voor de kids is er zowel binnen bij de haard, in de speelhoek als buiten volop speelplezier. Binnen staat een houten keukentje en kan er gespeeld worden met treinrails en blokken. En buiten in de speeltuin kunnen de kids zich uitleven op de mooie houten schommel en in de zandbak. De speeltuin is vanaf het zonnige terras en van binnenuit perfect zichtbaar.

Vanuit bezoekerscentrum Sallandse Heuvelrug kun je verschillende leuke kinderroutes doen. Zoals die langs de dassenburght, het kabouterpad of het speelbos.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste eropuit tips in Twente? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Buitengewoon Lekker

Grotestraat 281
7441gs Nijverdal
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om met de kinderen te maken. In Twente zijn zóveel mooie bossen te vinden. Heerlijk om in het weekend of tijdens de vakantie een boswandeling met kinderen te maken.

Welke is jouw favoriet?