Restaurant Pier99Terug naar het overzicht

Van een heerlijk ontbijt, super lekkere milkshakes tot een diner met verjaardagsijs!
Restaurant Pier99 ligt op een super mooie plek in Nordhorn aan het water.

Als je vanaf de parkeerplaats naar het restaurant loopt krijg je al helemaal zo'n strandtent-gevoel; leuke strandstoelen en fijne plekjes op het terras aan het water.

Maar ook binnen kun je heerlijk zitten aan het raam of gezellig bij de haard. Een ideale plek voor een kop koffie met bijvoorbeeld een Chocolate Heaven Cube Cake.

Voor kinderen hebben ze een speciale kinderkaart met o.a. kipnuggets of schnitzel met frietjes of spaghetti. En natuurlijk ruime keuze aan de lekkerste toetjes!
 
Ontbijten bij Pier99
Zin om een keer buiten de deur te ontbijten of heb je iets te vieren? Op doordeweekse dagen en zaterdag staat er tussen 7:00 en 12:00 uur een heerlijk buffet klaar met drankjes, verse broodjes, vruchtensalade en lekker beleg voor € 12,90. Op zon- en feestdagen is er van 07:00 tot 13:00 uur een special buffet voor € 16,50 (kids € 5,50 tot 8 jaar en € 8,50 tot 12 jaar).

Pasta or Pizza day
Van spaghetti tot lasagne: dinsdags zijn de pastagerechten voor een aantrekkelijke speciale prijs. En elke maandag krijg je 15% korting op de vurig begeerde pizza's. 

Meer leuke aanbiedingen, de menukaart (met kinderkaart) en een impressie van het restaurant vind je op de website via de roze button!

TIP: Wist je dat je hier in de zomer ook waterfietsen kunt huren en een rondje kunt 'fietsen' over het meertje en door de stadsgrachten?! En Pier99 ligt op een paar minuten rijden van Tierpark Nordhorn. Ideaal dus om met elkaar te combineren en er een dagje Nordhorn van te maken!

Tip: Kijk voor de leukste uitjes met het gezin in onze Uitagenda!

Pier99

Heseper Weg 40
48529 Nordhorn
Openingstijden Maandag tot en met donderdag: 07:00 - 01:00 uur
Vrijdag en zaterdag 07:00 - 02:00 uur
Zondag 07:00 - 01:00 uur
Prijs Vanaf €4,90 kids menu Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Volg ons op Facebook!

Volg ons op Facebook!

Op onze Facebookpagina delen we altijd de leukste tips. Volg jij ons al?

Volg ons op Facebook