Stravinsky Eten & DrinkenTerug naar het overzicht

Gezellig met het hele gezin wat drinken of uiteten? Dat kan bij Stravinsky Eten & Drinken!

Dit gezellige restaurant in hartje Hengelo is een leuk adresje om met de kinderen naartoe te gaan.  Je kunt er goed eten en de bediening is erg vriendelijk en ingesteld op kinderen.

Kinderkaart
Op de speciale kinderkaart staan gerechtjes als spaghetti, kipfingers met frietjes en pannenkoeken, maar bijvoorbeeld ook een tapas schotel voor kids! Alle à la carte gerechten zijn ook in juniorformaat te bestellen.

Voor de lunch zijn er gewone boterhammetjes met o.a kaas of hagelslag. Niet zo veel trek? Neem dan een 'Boefjes bord': steel wat lekkers van papa en mama, het bord krijg je voor niets!

De kinderkaart is verpakt in een leuk boekje, waarin de kinderen kunnen kleuren, puzzelen en rekenen zodat ze zich vermaken tijdens het wachten op hun eten. In een knus hoekje staat een tv waar kinderen een filmpje kunnen kijken.

En natuurlijk is de voorraad kleurplaten onuitputtelijk! Voor meer informatie over dit gezellige restaurant en de activiteiten die ze organiseren, verwijzen we je naar de website (via de roze button).

Vanaf medio juli kun je bij Stravinsky niet alleen heerlijk eten & drinken maar ook slapen! Vraag naar de mogelijkheden voor een familiekamer (2 aangrenzende kamers met tussendeur) zo ben je gezellig samen zonder dat je ze uit het oog verliest.

We hebben nog meer leuke adresjes voor je verzameld in Hengelo, Oldenzaal of Enschede! Kijk hiervoor in onze categorie Uit Eten.

Stravinsky Eten, Drinken & Slapen

Burgemeester Jansenplein 20
7551 ED Hengelo
Openingstijden maandag & dinsdag: 11:00 – 23:00 uur
woensdag: 10:00 – 00:00 uur
donderdag, vrijdag & zaterdag: 10:00 – 02:00 uur
zondag: 12:00 – 23:00 uur
 
Prijs Kijk op de website voor de kinderkaart Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om met de kinderen te maken. In Twente zijn zóveel mooie bossen te vinden. Heerlijk om in het weekend of tijdens de vakantie een boswandeling met kinderen te maken.

Welke is jouw favoriet?