icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Kids High TeaTerug naar het overzicht

Zin in een gezellige middag? Ga dan eens naar Theehuis Dennenoord voor een high tea!
Dit authentieke theehuis is gevestigd in een origineel houten pandje uit de jaren twintig van de vorige eeuw. Een sfeer die helemaal bij een échte Engelse high tea past.

Eerst gezellig samen met de kinderen wandelen in de mooie omgeving van Theehuis Dennenoord en daarna aanschuiven aan de bekende huisgemaakte High Tea met keuze uit meer dan 40 theesmaken.

Voor de kinderen is er een speciale Kids Tea en jullie kunnen genieten van een originele High Tea met scones, clotted cream & jam, taart, sandwiches, hartige hapjes en nog veel meer lekkernijen. 

Wist je dat je hier ook je kinderfeestje kunt vieren? Je kunt hiervoor het Jachthuisje huren en er je eigen kinderfeestje houden. Dat kan een High Tea feestje zijn, maar je kunt er ook zelf een invulling aan geven. Vraag ze gerust naar de mogelijkheden. 

Op zoek naar ideeën om er met de kinderen in Twente op uit te gaan? Check onze Eropuit categorie! 

Theehuis Dennenoord

Vasserweg 37
7638 PK Nutter
Openingstijden Zie website voor de actuele openingstijden Prijs Vanaf €12,50 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om met de kinderen te maken. In Twente zijn zóveel mooie bossen te vinden. Heerlijk om in het weekend of tijdens de vakantie een boswandeling met kinderen te maken.

Welke is jouw favoriet?