icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

Theetuin ik & mijn moederTerug naar het overzicht

Kinder tea, lunch, thee & koffie met huisgemaakt gebak op een bijzonder plekje!

Op een prachtig plekje in het Wooldrikspark in Enschede, vind je Theetuin ik & mijn moeder. Een knus pandje op een idyllisch plekje. In de tuin zit zelfs nog een oude boomhut verscholen!

Binnen of in de gezellige serre met uniek gepimpte tafels kun je genieten van een verrukkelijke high tea. Maak samen met je kind(eren) een heerlijke wandeling door het park en ga daarna naar de theetuin om te genieten van een kopje thee en een zelfgemaakt gebakje!

Voor kleinere kinderen is er een speciale Kinder high tea (met cupcake versieren, ranja, chipjes, fruitspies, poffertjes, ijsje, snoepjes), iets grotere kinderen kunnen genieten van een Afternoon tea (2 hartige gerechtjes, scone, cake, 2 klein stukjes taart, fudge en vruchtensmoothie).

Tip: op woensdagmiddag kan op aanvraag voor kinderverjaardagen vanaf 7 jaar een echte 'kinder high tea' geserveerd worden. Voor meer informatie klik je door naar de website (via de roze button).

We hebben nog meer leuke koffie & thee adresjes voor je gevonden! Kijk hiervoor in onze categorie Uit Eten!

Theetuin ik & mijn moeder

Gronausestraat 12
7533 BN Enschede
Openingstijden

Woensdag, vrijdag en zaterdag: 12:00 - 18:00 uur
Zondag: 11:00 - 18:00 uur

(najaar/winter tot 17:00 uur)

Prijs Kinder high tea: € 9,95, Afternoon tea: € 14,95 en High tea: € 19,95 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Uitgelicht

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen met kinderen

Boswandelingen zijn altijd heerlijk om met de kinderen te maken. In Twente zijn zóveel mooie bossen te vinden. Heerlijk om in het weekend of tijdens de vakantie een boswandeling met kinderen te maken.

Welke is jouw favoriet?