Bardot - bar & restaurantTerug naar het overzicht

Lunchen en dineren in het hart van St. Tropez ...eeuhm... Enschede!
Gevestigd in hartje Enschede, brengt Bardot Saint Tropez naar Twente. Lekker eten & drinken in een sfeervolle omgeving met als goedbewaard geheim een geweldig terras, waar je je met een drankje in de zon aan de Franse Riviera waant. Frans-Mediterraans maar dan wel op z’n Twents, zeg maar: nuchter, gastvrij en waar goed ook echt goed is.

Alles bij Bardot is doorspekt met Frans-Mediterraanse invloeden. Je proeft de Provence terug in de verse vis en fruits de mer, in heerlijk vlees van de grill, maar ook in de Franse wijnen die bij kleine wijnboeren hun oorsprong kennen. Hier kun je je laten verwennen met oesters en champagne, maar wordt ook met net zoveel liefde een uitstekende daghap geserveerd. Een Crêpe Suzette en een Tarte Tatin ontbreken natuurlijk niet van het menu; die moet je gegeten hebben. Mais oui!

Voor de kinderen is er een speciaal Bardotjesmenu, inclusief puzzeltjes en kleurplaat. Achter in het restaurant is een gezellige kinderhoek ingericht.  

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie of lees onze blog hieronder.

Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte van de leukste uitjes!

Bardot

Langestraat 47c
7511 HB Enschede
Openingstijden Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00 – 00.00 uur
Woensdag 10.00 – 00.00 uur
Donderdag 10.00 – 01.00 uur
Vrijdag 10.00 – 02.00 uur
Zaterdag 10.00 – 02.00 uur
Zondag 10.00 – 00.00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!