icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020

't Pannekoekhuis BorneTerug naar het overzicht

't Pannekoekhuis Borne: Een restaurant voor jong en oud!
't Pannekoekhuis Borne is al meer dan 40 jaar een begrip in de wijde omgeving. Ze hebben al vele generaties lang de heerlijkste pannenkoeken mogen voorzetten!

Daar zijn ze dan ook best een beetje trots op. Met passie voor pannenkoeken, gezelligheid en gastvrijheid staan alle medewerkers vrijwel iedere dag paraat. Dit alles om bij te dragen aan fijn samenzijn voor hun gasten.

Jong en oud is van harte welkom. En voor het weggaan, mogen de kinderen nog even een extra verrassing halen uit de grabbelton! Dit geldt uiteraard voor een ieder die zich daar nog jong genoeg voor voelt, want pannenkoeken eten is voor iedereen een bijzonder uitje, ongeacht leeftijd.

Kom je met een groot gezelschap en zoekt zoek je een beetje privacy? Dan kunt je daarvoor de Hoeskamer (tot 40 personen) reserveren. Bij mooi weer en minder mooi weer kun je zowel 's zomers als 's winters op het overdekte terras genieten van de prachtige tuin.

Tip; In Borne zelf en de directe omgeving is er heel veel te doen en te zien, voor alle leeftijden. Breng een bezoek aan de historische huizen of beleef een dag plezier bij attractiepark Waarbeek.

Pannenkoekhuis Borne

Bornerbroeksestraat 89
7621 AE Borne
Openingstijden Open november t/m januari: di. t/m vr. 16.00-20.00 uur, za/zo 12.00-20.00 uur | Open februari t/m oktober: dinsdag t/m zondag 12.00-20.00 uur

Op feestdagen ook maandag open (2e paasdag 2e pinksterdag, Koningsdag) 24 december, de kerstdagen en oud- en nieuwjaarsdag gesloten
Prijs zie website Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Weer open

Weer open

Door de versoepelende maatregelen openen veel plekken hun deuren weer.

Wij geven deze partijen een roze WEER OPEN vlaggetje.

Bekijk hier welke dat zijn!