Restaurant Klein AfrikaTerug naar het overzicht

Heerlijk eten met de kids na een wandeling op het Hulsbeek? Ontdek restaurant Klein Afrika!
Restaurant Klein Afrika is zo'n plekje waar je ongedwongen met de kids kunt lunchen, borrelen en dineren. Inmiddels een begrip in de regio!

Het ademt de sfeer van een hippe strandtent gecombineerd met de wilde dieren van Afrika.

Met prachtige foto's en koppen van wilde dieren aan de muur, een te gekke speeltuin en zelfs een kleine dierentuin. 

Menukaart
Voor de kleine ontdekkingsreizigers is er een speciaal kindermenu waarop, naast de pannenkoeken, de frietjes natuurlijk niet ontbreken. En voor de papa's en mama's is er ook meer dan een pannenkoek, zoals een heerlijk sateetje of een malse biefstuk. 

En natuurlijk kunnen de kids zich binnen ook super vermaken in de aparte speelruimte met springkussen, tafelvoetbalspel en tekentafel.

Klik via de roze button door naar de website van Restaurant Klein Afrika waar nog veel meer lekkers en andere leuke dingen op staan.

Écht een super mooie plek waar je heerlijk kunt zitten na een bezoekje aan Speelbos 't Hulsbeek. Check hier meer leuke eropuit tips! 

Tip: wist je dat je bij Restaurant Klein Afrika ook je kinderfeestje kunt vieren? Op onze thema-pagina kinderfeestjes vind je de leukste feestjes in Twente.

Restaurant Klein Afrika

Oude Almeloseweg 6
7576 PE Oldenzaal
Openingstijden Zie website Prijs Je hebt al een lekker kindermenu of pannenkoek vanaf € 4,75 Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

We zijn altijd bezig met het verzamelen van de leukste uitjes en activiteiten in Twente! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste tips binnenkort in je mailbox.

Inschrijven!