De leukste uitjes in Twente!

De leukste uitjes in Twente!

De uitagenda staat vól met leuke activiteiten die je op een bepaalde datum kunt doen. Zo ben je altijd op de hoogte!

Kies uit voorstellingen, workshops, vakantie-activiteiten, open dagen, knutselmiddagen, proeflessen en meer!

PS: er zijn ook nog eens heel veel leuke activiteiten die je élke dag kunt doen in de regio Twente. Kijk daarvoor tussen de Eropuit-tips!

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 165 resultaten
Pagina: 123456
totaal 165 resultaten
Pagina: 123456

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Twente!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Twente: wij hebben ze állemaal voor je verzameld! Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo?

Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo

Op Kidsproof Twente vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne, Rijssen, Haaksbergen en Wierden!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)