De leukste uitjes in Twente!
Uitagenda

De leukste uitjes in Twente!

De Uitagenda van Kidsproof Twente staat vól met leuke activiteiten die je op een specifieke dag kunt doen. Kies je favoriete gezinsuitje, kinderuitje, weekenduitje of weekendtip.

PS: er zijn ook veel leuke gezinsactiviteiten die je élke dag kunt doen in Twente, kijk daarvoor even tussen de Eropuit-tips!

Tips van de maand:

Filteropties

óf
WANNEER
Leeftijd
Locatie
totaal 110 resultaten
Pagina: 1234
totaal 110 resultaten
Pagina: 1234

Dagje weg of leuk uitje met kinderen in de regio Twente!

De leukste uitstapjes, gezinsuitjes en kinderactiviteiten in de regio Twente: wij hebben ze állemaal voor je verzameld!

Iets leuks om dit weekend of binnenkort te doen met kinderen? Een activiteit voor de woensdagmiddag in de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo? Wil je met je kind op pad en er even samen op uit? In onze Uitagenda vind je alle kindvriendelijke events, evenementen, festivals, open dagen, tentoonstellingen, theatervoorstellingen, kinderfilms en workshops die er bij jou in de buurt te doen zijn.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Enschede, Hengelo en Almelo

Op Kidsproof Twente vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Enschede, Hengelo, Almelo, Oldenzaal, Borne, Rijssen, Haaksbergen en Wierden!

Ook voor de schoolvakantie: een leuk dagje uit met kinderen in de voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Of een lang weekend met Pasen, Hemelvaart of Pinksteren. Op een studiedag of stakingsdag, of gewoon heerlijk in het weekend of doordeweeks ;)